Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

eitje

eitje

Bedrijfsnaam eitje
KvK Nummer 75561050
Website www.eitje.app
Beschrijving onderneming SaaS voor flex teams: Online roosters, urenregistratie en inwerken
Naam innovatie eitje
Beschrijving innovatie Met eitje heb je altijd alles voor je team bij elkaar in één platform. Of het nu gaat om de roosters, uren, handleidingen of de communicatie. Je stuurt gemakkelijk en effectief je gehele team aan met de oplossing van eitje.
Website innovatie www.eitje.app
Noodzaak en belang van deze innovatie De wereld wordt steeds flexibeler en veeleisender. Managers in sectoren waar veelvuldig gebruikt wordt gemaakt van flexkrachten, moeten hun teamleden aansturen, opleiden en motiveren terwijl ze dagelijks bij elkaar zijn. Om dit proces in goede banen te leiden is eitje opgezet. Het verlicht de werkzaamheden van de manager en zorgt ervoor dat de werknemers makkelijker en met meer plezier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.
Bijdrage aan een betere wereld We zullen hier niet verkondigen dat we de wereld op grote schaal verbeteren of het klimaatprobleem oplossen. Wat er echter wel gebeurd door de inzet van eitje is dat er beter functionerende teams ontstaan. Zo hebben wij al vaker te horen gekregen van klanten dat met het gebruik van eitje het verloop in teams terugloopt. Dit houdt in dat de werknemers blijer zijn met hun werk door de inzet van eitje en vervult ons dan ook met enige trots.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In zekere zin is de innovatie van eitje een bundeling van verschillende concepten. Hiervoor waren er al vele rooster, uren en communicatie tools. Echter was er nog geen specifiek platform dat zich focust op het bij elkaar brengen van deze facetten en de werknemers.

Je zou het dan ook het best kunnen omschrijven als A + B = C

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact