Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

ZorgFlex

ZorgFlex

Bedrijfsnaam ZorgFlex
KvK Nummer 60737522
Website https://zorgflex.nl
Beschrijving onderneming juli 2016, het moment waarop twee gevestigde ondernemers uit de zorg en de ICT samen aan één tafel bijeen kwamen en zichzelf de vraag stelde: "Hoe kunnen wij door middel van slimme en innovatieve software werkprocessen in de zorg makkelijk en efficiënter maken?". Een droom die klein begon en die inmiddels groter is dan de oprichters zich ooit konden voorstellen. Onze medewerkers dragen door middel van hun motivatie, competenties, teamgeest, maar vooral door hun plezier in het werk, bij aan het succes van onze zorgsoftware.
Naam innovatie ZorgFlex
Beschrijving innovatie Eén integraal cloud-based systeem voor in de zorg!

ZorgFlex is een cloud-based systeem voor de informatisering van werkprocessen binnen de WMO, WLZ, Wijkverpleging, Jeugdzorg en Dagbesteding. Met ZorgFlex kan de zorgorganisatie alle werkprocessen in één simpele klik benaderen.

- Automatische zorgplanner
- Indiceren met Omaha & InterRAI
- Declareren en factureren
- Elektronisch cliëntendossier
- Zorgverlenersportaal
- Uitgebreide managementinformatie
Website innovatie https://zorgflex.nl/diensten/
Noodzaak en belang van deze innovatie Goede zorg begint bij een goede automatisering. Een zorgorganisatie heeft te maken met veel papierwerk en bureaucratie. Met ZorgFlex kunnen zij alle werkprocessen binnen de zorg in een simpele klik benaderen. Zo kan de zorgorganisatie zich focussen op hetgeen waar ze écht goed in zijn, namelijk het leveren van zorg.
Bijdrage aan een betere wereld Zeg gedag tegen de bureaucratie, papierwerk en monopolie!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Veel bestaande systemen in de zorg gaan heel erg uit van de noodzaak van administratieve handelingen. Wij zijn juist gaan kijken naar wat zorgverleners zélf nodig hebben. Zodat ze uiteindelijk extra tijd kunnen doorbrengen met en bij de cliënt. Vanuit dat idee hebben wij een cloud-based systeem ontworpen – dat nog elke dag wordt verder gebouwd – waar zowel bestuurders als zorgverleners blij van worden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact