Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Zelf Boekhouden

Excel template voor zelf boekhouden

Bedrijfsnaam Zelf Boekhouden
KvK Nummer 52387941
Website https://zelfboekhouden.org/
Beschrijving onderneming Boekhoudster Elma de Bruijn ondersteunt ZZP en MKB ondernemers om meer zelf te gaan boekhouden.
Naam innovatie Excel template voor zelf boekhouden
Beschrijving innovatie Excel boekhoud sjabloon ingericht door ervaren boekhoudster Elma de Bruijn helpt beginnende en ervaren ondernemers om specifiek meer zelf te gaan boekhouden.
Website innovatie https://zelfboekhouden.org/download-exce...
Noodzaak en belang van deze innovatie Om een goede vinger aan de pols te krijgen van de levensvatbaarheid van de onderneming en alsmede de juiste beslissingen te nemen is inzicht in de financiƫn cruciaal. Uitbesteden van de gehele administratie is in die zin gevaarlijk. Elma de Bruijn tracht het zelf verrichten van de boekhouding zo toegankelijk mogelijk te maken o.a. aan de hand van deze Excel sjabloon.
Bijdrage aan een betere wereld Door beter inzicht in de financiƫle situatie zullen minder ondernemingen gaan stranden door cash flow problemen. Kosteloos boekhouden mogelijk maken voor ZZP en MKB.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn vele Excel sjablonen an sich, maar nog niet eentje op maat voor ZZP en MKB ondernemers, met als voornaamste doelstelling ondernemers motiveren en aansporen om zoveel mogelijk zelf te administreren en liefst ook slimmer te gaan boekhouden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact