Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

ZJ Advies BV

Wij maken boekhouding en belastingen begrijpelijk

Bedrijfsnaam ZJ Advies BV
KvK Nummer 73873454
Website www.zjadvies.nl
Beschrijving onderneming ZJ Advies maakt boekhouding en belastingen begrijpelijk.
ZJ Advies is een fiscaal kantoor gevestigd in Almere en gespecialiseerd in boekhouding en belasting. Met onze deskundige kennis helpen wij u graag op het gebied van boekhouding, belastingaangifte en fiscale adviezen. Ons kantoor is gevestigd in Almere, maar wij werken met klanten door heel Nederland. Wij zijn geen stoffige boekhouder die met moeilijke woorden praat. Wij maken boekhouding en belastingen begrijpelijk voor u.
Naam innovatie Wij maken boekhouding en belastingen begrijpelijk
Beschrijving innovatie ZJ Advies is geen stoffige boekhouder en ons doel is dan ook om het imago van een stoffige boekhouder te veranderen. Zo zijn wij momenteel de enige boekhouder in Nederland die actief is op het sociale media platform TikTok. Ook maken wij YouTube video's om boekhouden en belastingen begrijpelijk te maken voor ondernemers. Daarnaast zijn wij zeer actief op Instagram, en via daar krijgen wij ook onze meeste klanten. Wij werken met een vast tarief per maand en niet uurtje factuurtje.
Website innovatie https://www.zjadvies.nl/zj-advies-in-de-...
Noodzaak en belang van deze innovatie Vaak horen wij van onze klanten dat ze bij hun vorige boekhouder als ze een korte vraag hadden direct geld moesten betalen. Ook hadden ze nooit inzicht in hun boekhouding en belastingen en betaalde ze alleen het geld dat op de brief van de Belastingdienst stond. Ondanks dat de klant de complete boekhouding aan ons uitbesteedt vinden wij het belangrijk dat de klant zelf ook inzicht heeft en begrijpt wat zijn inkomsten en uitgaven zijn. Tevens merken wij dat er een enorme groei is aan startende jonge ondernemers. Deze jonge ondernemers bereiken wij via Instagram, YouTube en TikTok. Door nuttige informatie op een begrijpelijke en leuke manier aan te kaarten bereiken en helpen wij deze jonge ondernemers om hun boekhouding en belastingen direct vanaf de start goed voor elkaar te krijgen.
Bijdrage aan een betere wereld Wij zorgen ervoor dat mensen hun boekhouding en belastingen op orde hebben en daarom inzicht hebben in hun inkomsten en uitgaven. Hiermee hopen wij te voorkomen dat mensen in geld problemen komen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het algemene imago van een boekhouder is nog steeds stoffig. Gelukkig weet iedereen die bekend is met ZJ Advies dat wij dat in ieder geval niet zijn. Daarin is dit een nieuwe innovatie omdat wij erg vernieuwend zijn binnen deze sector.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact