Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

YPCA, De Radiofabriek

ZTACK

Bedrijfsnaam YPCA, De Radiofabriek
KvK Nummer 32086163
Website www.ypca.nl
Beschrijving onderneming YPCA, ‘De Radiofabriek’ is hét productiehuis voor online radio en podcast in Nederland. Met een netwerk van ruim 50 mediaprofessionals, meer dan 10 jaar kennis en ervaring, maken wij radio voor iedereen toegankelijk!

Met onze online radiostations Traffic Radio, ALLsportradio, New Business Radio en ZTACK produceren wij vanaf het Media Park in Hilversum content onder eigen label, maar ook in opdracht van een breed scala klanten. Van compleet radiostation tot specifieke podcast. Van live-registratie tot radioworkshop. Van radioprogramma tot reportage in het land. We maken het graag voor je!
Naam innovatie ZTACK
Beschrijving innovatie Het jongerenmerk ZTACK is voortgekomen uit 'The Radio Project'. The Radio Project had als doelstelling om op een unieke manier jong multimedia talent tot ontwikkeling te laten komen. Het project kende dan ook een eigentijdse en disruptieve aanpak. Binnen het project werden zo min mogelijk regeltjes opgelegd aan de jongeren, hetgeen een optimale innovatie ten goede kwam. Ze kregen van de initiatiefnemers een volledige vrijbrief om te gaan bouwen aan hun ideale radiostation, met als einddatum 1 januari 2019, het jaar waarin de radio 100 jaar bestond. Dit project resulteerde in de lancering van het nieuwe jongerenplatform ZTACK!

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt op audio. ZTACK heeft de missie om podcast op de kaart te gaan zetten voor de Nederlandse jongeren. Dit zijn podcasts die boeiend en bindend zijn voor jongeren, verdeeld in de categorieën Now, Edge, Serious & Lab.

Daarnaast is een non-stop online radiostation gelanceerd dat exact gaat inspelen op de behoefte van jongeren om radio op een specifiekere manier aan te bieden met relevantere content. De focus ligt hierbij op een volledig nieuwe muziekprogrammering, een ander commercialmodel, een andere manier van live-programmering en bovenal de continue dynamiek om te zorgen dat ZTACK exact gaat bieden wat de jongeren willen horen.

ZTACK zal zich overkoepelend inzetten als platform om de jongeren naast audiocontent ook videocontent, artikelen en events te bieden, gefaciliteerd via ZTACK.nl, Instagram, Snapchat & YouTube.
Website innovatie www.ztack.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie In ons huidige radiolandschap is er te weinig ruimte voor vernieuwing. Natuurlijk zijn er interne talentschools, maar die richten zich vooral op het vormen van eigen DNA. ZTACK gaat als onafhankelijk initiatief de uitdaging aan om het juist om te draaien. Niet de ervaren radiomakers, maar juist multimediaal talent mag zelf gaan uitzoeken hoe radio in de toekomst klinkt en er uitziet. De initiatiefnemers denken hiermee origineel en gedreven talent te ontdekken, dat niet alleen zichzelf, maar ook de radio als branche verder brengt.
Bijdrage aan een betere wereld ZTACK laat horen wat jongeren echt willen!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel ZTACK is een unieke manier om jong multimedia talent tot ontwikkeling te laten komen en hiermee het enige opleidingsprogramma dat onafhankelijk is van een omroep en/of radiostation. Niet een programmadirecteur van een grote(re) organisatie bepaalt wat op ZTACK te horen is, dat bepalen de jongeren zelf!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact