Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Woon Duurzaam

Betrouwbaar comfortabel en zorgeloos gasloos of energieneutraal wonen, met een goed doordachte totaaloplossing voor je specifieke situatie.

Bedrijfsnaam Woon Duurzaam
KvK Nummer 71746978
Website https://woonduurzaam.nl/
Beschrijving onderneming De missie van Woon Duurzaam is om iedere huiseigenaar een betaalbare energiezuinige woning te bieden met het verwachte comfort en zonder gedoe of frustratie.
We maken echte impact. We besparen CO2-uitstoot gelijk aan 60 reizen over de hele wereld per klant. We hebben onze klanten vorig jaar in staat gesteld om 300 ton CO2-uitstoot te besparen.
We innoveren de markt voor duurzame woningen met een klantgerichte aanpak, op maat gemaakte pakketten technologieƫn en hoogwaardige diensten. En het werkt: we zitten in ons tweede fiscale jaar en groeien enorm.
Naam innovatie Betrouwbaar comfortabel en zorgeloos gasloos of energieneutraal wonen, met een goed doordachte totaaloplossing voor je specifieke situatie.
Beschrijving innovatie Woon Duurzaam richt zich zeer specifiek op de markt van particuliere woningbezitters met de propositie op weg te gaan naar een aardgasloze energiezuinige woning. We zien dat het bestaande productaanbod ruim kan voorzien in de behoefte van de meerderheid van de particuliere- en zakelijke woningeigenaren. De market readyness van deze producten en pakketten blijft echter ver achter bij de product readyness. De early adopters doen schoorvoetend mee maar de early majority is nog lang niet bereikt. De kloof tussen deze twee groepen is nog niet overbrugd. Hierdoor treedt er geen versnelling op naar aardgasloos wonen in bestaande woningen in particulier eigendom.
Woon Duurzaam innoveert daarom de markt voor woningverduurzaming met een klantgefocuste benadering, pakketten en dienstverlening. We bieden heldere, begrijpelijke diensten en merk onafhankelijke aantrekkelijke integrale kosteneffectieve maatregelenpakketten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie We realiseren met onze oplossingen een CO2 besparing gelijk aan 60 reizen rond de wereld per klant. En we helpen om energie armoede en ongelijkheid in de samenleving te verminderen door gasloos wonen bereikbaar te maken voor iedereen.
Bijdrage aan een betere wereld We werken hiermee aan de inclusieve energietransitie. Omwenteling naar een CO2 vrije maatschappij, haalbaar voor iedereen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De technologie is er, daar hoeven wij niet in te ontwikkelen. De vernieuwing is dat we de brug bouwen naar de brede lagen van de maatschappij met een integrale en toegesneden aanpak en een breed aanbod aan maatwerkoplossingen, dat we ondersteunen met een goed doordacht en getest verhaal. Schaalbaar, dus uitstekend ingericht en ondersteund door uitstekende processen en moderne, deels specifiek gemaakte software. Alle beschikbare producten en ook de nieuwe technologie worden voor ons aanbod aan de woningeigenaar afgewogen en beoordeeld.
Aan consumenten wordt nu veelal een oplossing aangeboden op basis van hun woningkenmerken. Dit terwijl wij ervaren dat het verschil tussen mensen er voor zorgt dat zij ook als ze in eenzelfde woning naast elkaar wonen toch niet voor dezelfde oplossing kiezen. Wij herkennen en erkennen deze verschillen tussen mensen waardoor we onze oplossingen niet alleen op de mogelijkheden van de woning baseren maar juist op de combinatie van klantbehoeften en woningeigenschappen toespitsen. Een echte N=1 aanpak die we met behulp van een gedegen proces en instrumentarium schaalbaar maken. Vanaf de eerste contacten tot en met de gerealiseerde oplossing wordt de klant bediend naar wie zij is en wat haar behoeften zijn. Dus een groene voorloper krijgt andere boodschappen en een andere oplossing dan een pragmaticus. Zelfs als ze in identieke huizen naast elkaar wonen. We laten duidelijk zien dat we bewezen succesvolle oplossingen toepassen, om ook daarmee het vertrouwen bij de pragmaticus te creƫren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact