Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Werktijden.nl

Werktijden.nl

Bedrijfsnaam Werktijden.nl
KvK Nummer 67693288
Website https://werktijden.nl/
Beschrijving onderneming Werktijden.nl is dé online omgeving voor organisaties waarin roosters, verlof- en urenregistratie eenvoudig kan worden bijgehouden.
Naam innovatie Werktijden.nl
Beschrijving innovatie Planning, verlof- en urenregistratie direct inzichtelijk via de mobiele app of de webapplicatie. De oplossing voor stapels roosters op papier en mappen vol met verlofaanvragen. Simpel, snel en overzichtelijk.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Veel organisaties verwerken uren, maken roosters en houden verlof bij met pen en papier. Dit is een tijdrovend karwei. Zeker wanneer medewerkers op verschillende tijden werken kan het een ingewikkelde puzzel zijn, die iedere week opnieuw gemaakt moet worden. Door gebruik te maken van Werktijden.nl voorkom je fouten in het rooster en behoud je het overzicht.
Bijdrage aan een betere wereld Werktijden.nl levert een bijdrage voor het beter functioneren van de band tussen werkgever en werknemer. Het systeem biedt transparantie naar de werknemer toe, zoals het inzien van het verlofsaldo en het werkrooster. Managers kunnen nu efficiënter te werk gaan en zich focussen op andere werkprocessen.

Minder stress en zorgen zorgt voor meer blije mensen op de wereld en daar kunnen we er niet genoeg van hebben!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Origineel is Werktijden.nl voor alle bedrijven die nu nog steeds met papier of Excel werken. Vaak krijgen we te horen “We werken al jaren op deze manier. Waarom dan anders?”. Wanneer deze bedrijven de proefperiode hebben doorlopen zijn ze meteen verkocht. Ze willen niks anders meer dan een tool zoals Werktijden.nl.

Wij onderscheiden ons in het bieden van de beste service. Ons systeem is gebouwd op basis van de wensen en behoeften van onze gebruikers. Persoonlijke begeleiding en aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Zo helpen wij de gebruikers naar het nieuwe werken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact