Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Wecovi BV

Dagelijkse schoonmaak zonder chemie

Bedrijfsnaam Wecovi BV
KvK Nummer 05050253
Website www.wecovi.com
Beschrijving onderneming Wecovi is een toonaangevende, internationaal georiënteerde partner organisatie die is opgericht in 1971 en opereert vanuit familiewaarden. Met het hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in Engeland, Duitsland en Frankrijk, beschikt Wecovi over 49 jaar nationale én internationale ervaring. Hierdoor weten wij de markt keer op keer te verrassen met de beste schoonmaakmaterialen, gastensets en inventarisproducten.
Naam innovatie Dagelijkse schoonmaak zonder chemie
Beschrijving innovatie Tersano biedt een vernuftig schoonmaaksysteem dat leidingwater omzet tot gestabiliseerd ozonwater. Dit vervangt alle dagelijkse schoonmaakchemicaliën, is krachtiger en heeft een reinigende werking van 24 uur. Dit unieke systeem sluit aan bij een MVO schoonmaakbeleid. Het is veilig voor de mensen die er mee werken en beter voor het milieu. De schoonmaakresultaten zijn goed te meten door middel van een ATP meting.
Website innovatie https://wecoline.com/nl/de-oplossing-voo...
Noodzaak en belang van deze innovatie Voor de schoonmaakwereld betekent het veilig kunnen schoonmaken. Niet langer dagelijks in aanraking komen met chemie heeft positieve effecten op de gezondheid van de schoonmakers.
Bijdrage aan een betere wereld Niet langer hoeven flessen chemie ingezet te worden. Dit heeft een positief effect op het transport en een enorme mindering in de hoeveelheid vervuild water die in het milieu terechtkomt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze schoonmaakmethode is sinds 2018 nieuw op de Nederlandse schoonmaakmarkt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact