Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Wattsun pop-up power

Wattsun

Bedrijfsnaam Wattsun pop-up power
KvK Nummer 65291395
Website https://www.wattsun.net
Beschrijving onderneming Wattsun pop-up power B.V. is in 2016 opgericht met als doel duurzame energie mobiel en overal beschikbaar te maken. Met onze innovatieve producten veranderen wij de manier van werken met stroom op locatie. We hebben een stapelbaar plug & play batterijensysteem ontwikkeld waarmee we professionals helpen emissievrij, efficiënter en veiliger hun werkzaamheden buiten uit te voeren. Van boormachine tot bouwlamp, van laptop tot koffiezetapparaat, van wifi-spot tot beveiligingscamera: alles met een stekker kan worden aangesloten.
Naam innovatie Wattsun
Beschrijving innovatie De Wattsun is een draagbaar en stapelbaar lithium-ion batterijsysteem en met één druk op de knop heb je een duurzame stroomvoorziening. Zowel binnen als buiten. Met een piekvermogen van 3500 watt en een continuvermogen van 2000 watt is de Wattsun een betrouwbare en krachtige mobiele stroombron. De batterijcapaciteit is stapelbaar van 1400 watt/h tot wel 7800 watt/h maximaal. Hierdoor kun je als professional al je elektrische apparaten overal en onafgebroken gebruiken zonder geluidsoverlast en vervuilende emissies.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wattsun helpt bedrijven om duurzamer, efficiënter en veiliger te werken.

Duurzamer: Zero Emission. Als we onze verkoopdoelen halen de komende drie jaar dan wordt er door onze gebruikers in totaal 56 Miljoen kg CO2 bespaard ten opzichte van het gebruik van een aggregaat. Ook zorgen we voor meer bewustwording, door van elk apparaat dat je aansluit direct het energieverbruik weer te geven. Doordat de Wattsun gemakkelijk te tillen is, is er in tegenstelling tot veel aggregaten geen speciaal transportmiddel nodig om hem te verplaatsen.

Efficiënter: Doordat de Wattsun binnen en buiten naast de gebruikers gebruikt kan worden wordt er veel tijd bespaard.

Veiliger: Geen meters kabels waar mensen over kunnen struikelen, stil en geen stank daardoor geen overlast voor de gebruikers en omgeving.
Bijdrage aan een betere wereld Duurzame energie is een must in de wereld van nu. In Nederland maar ook wereldwijd vertrouwen bedrijven en organisaties echter op een verouderde stroomgenerator. Dit gebruik gaat gepaard met veel vervuiling, lawaai en hoge brandstofkosten. De Wattsun is stil en stoot geen CO2, stikstof en fijnstof uit. Dit zorgt voor een gezondere werkomgeving en is beter voor het milieu.

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan groene stroom overal beschikbaar maken. Het gaat ook over gebruiksgemak en over betere werkomstandigheden. Wij geven zowel om de aarde als om de gebruiker.

Wij werken zoveel mogelijk met leveranciers en fabrikanten uit de regio en waarborgen hierdoor korte transportlijnen ook zorgen we voor lokale kennisontwikkeling en kennisdeling. Van onderzoeksfase tot productie, van materiaalkeuze tot ontwerp, van samenwerking tot transport: Wattsun zorgt voor duurzaamheid in elke stap.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het wereldwijd gepatenteerde stapelbare batterijsysteem maakt het mogelijk om de verschillende modules zonder kabel aan elkaar te koppelen. Een unieke techniek! Door simpelweg de modules op- en af te stapelen is de capaciteit aan te passen aan de energiebehoefte. Dit maakt het een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat door iedereen te gebruiken is.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact