Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Wait BV

Wait

Bedrijfsnaam Wait BV
KvK Nummer 67422055
Website https://wait.nu
Beschrijving onderneming Wait is een nieuwe app waarmee gasten via hun eigen smartphone -op aangesloten locaties- gratis toegang krijgen tot geweldige tijdschriften, boeken en luisterboeken.

Wait helpt organisaties om het verblijf van hun gasten positief te beïnvloeden, wat bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid.
Naam innovatie Wait
Beschrijving innovatie De toegang tot de content (tijdschriften, boeken en luisterboeken) wordt uitsluitend geactiveerd bij aangesloten organisaties. Op dit moment o.a. rijdende voertuigen van NS, Arriva, verpleeghuizen, 32 ziekenhuizen en de gevangenissen in Nederland.

Dit doen we door een uniek GPS systeem te gebruiken. Verlaat je het ziekenhuis of een voertuig dan vervalt de toegang.

We hadden ook een deal met `s lands grootste vakantieaanbieder, dus als je bij hen een vakantie zou boeken kreeg je op je vakantieadres toegang tot de content in de app Wait. Helaas wordt dit nu volgend jaar i.v.m. het coronavirus.
Website innovatie https://wait.nu
Noodzaak en belang van deze innovatie Je wacht terwijl je van A naar B gaat, terwijl je mogelijk slecht nieuws krijgt in het ziekenhuis, op je eten wanneer je honger hebt, bij de autodealer met een bandenwissel, op het vliegveld etc. etc..

Wachten wordt daarbij vaak geassocieerd als iets negatiefs. Bij organisaties waar mensen moeten wachten zie je dat de klanttevredenheid een enorm pijnpunt is geworden doordat mensen wachtende zijn.

Uit data en onderzoek blijkt dat Wait dit mensen positief laat wachten wat een enorme impact heeft op de klanttevredenheid. Er zijn zelfs ziekenhuizen die beweren dat Wait bijdraagt aan een sneller herstel van bed patiënten.
Bijdrage aan een betere wereld -milieu, geen fysieke tijdschriften.
-Daarnaast neemt Wait het gevoel van irritatie, spanning en verveling weg wat meer mensen een lach op het gezicht geeft ;). Dit is o.a. voor DJI (Dienst Justitiabele inrichting) de reden geweest om Wait te omarmen en aan te bieden aan gevangenen.
-Intelligentie door de educatieve content
-Hygiënischer t.o.v. fysieke tijdschriften.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wachten is een psychologische beleving. Het gaat de wachtende mensen niet over de absolute wachttijd maar het gevoel dat men ervaart tijdens het wachten.

Wij zijn op unieke wijze gefocust op het gevoel van wachten. Bovenstaande gecombineerd met een unieke samenwerking met uitgeverijen en een softwaresysteem dat uniek en zelf ontwikkeld is draagt eraan bij dat wij ons hiervoor inschrijven.
(we verwerken meer dan 3470 locatie requests per seconden, alleen dat is softwaretechnisch uiterst uniek)

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact