Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Wait BV

Wait

Bedrijfsnaam Wait BV
KvK Nummer 67422055
Website www.wait.nl
Beschrijving onderneming Wait is een nieuwe app waarmee gasten via hun eigen smartphone -op aangesloten locaties- gratis toegang krijgen tot geweldige tijdschriften, boeken en luisterboeken.

Wait helpt organisaties om het verblijf van hun gasten positief te beïnvloeden, wat bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid.
Naam innovatie Wait
Beschrijving innovatie Met Wait bieden de meest uiteenlopende organisaties hun gasten, uitsluitend bij hen op locatie, gratis toegang tot geweldige tijdschriften, boeken en luisterboeken. Denk hierbij aan o.a. diverse verpleeghuizen, 32 ziekenhuizen, de gevangenissen in Nederland maar ook rijdende voertuigen van NS en Arriva.
Door het gebruik van een uniek GPS systeem wordt Wait enkel op aangesloten locaties aangeboden. Verlaat men een van deelnemende locaties, dan vervalt de toegang.
Helaas werd er door het coronavirus een mooie deal uitgesteld naar volgend jaar, waar we met veel plezier naar uitkijken. In samenwerking met ’s lands grootste vakantieaanbieder gaan we vakantiegangers op hun vakantieadres Wait aanbieden. Hierdoor bieden we de mogelijkheid om op de camping of in het hotel gratis toegang te krijgen tot de content van Wait!
Website innovatie www.wait.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Tegenwoordig is men regelmatig wachtende. Zo wacht je bijvoorbeeld terwijl je met het openbaar vervoer van A naar B wordt gebracht, wanneer je op controle moet in het ziekenhuis, in het restaurant tot je eten wordt geserveerd en bij de autodealer tijdens een bandenwissel.
Helaas wordt wachten meestal als iets negatiefs ervaren. Je ziet hier dan ook bij dat klanttevredenheid van diverse organisaties als pijnpunt wordt gezien wanneer men lang wachtende is.
Uit data en onderzoek blijkt dat Wait in staat is om wacht-, reis-, en verblijfsmomenten te veraangenamen. Door het aanbieden van unieke content is Wait voor vele organisaties de must have om de wachttijd van hun gasten op een positieve manier te beïnvloeden!
Bijdrage aan een betere wereld Wait draagt bij aan:
- Het milieu, door het gebruik van Wait worden fysieke tijdschriften minder noodzakelijk.
- Het wegnemen van irritatie, spanning en verveling wat voor o.a. diverse ziekenhuizen maar ook voor DJI (Dienst Justitiabele inrichting) de reden is geweest om Wait te omarmen en aan te bieden aan gevangenen.
- Intelligentie door het aanbieden van educatieve content.
- Hygiëne, doordat men alleen gebruik maakt van de eigen smartphone.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wachten is een psychologische beleving en dus ook beïnvloedbaar. Zo gaat het de wachtende mensen vaak niet over de absolute tijd die zij wachtende zijn, maar het gevoel wat tijdens het wachten ervaren wordt.
Door het uiterst geavanceerde GPS systeem van Wait zijn we in staat Wait uitsluitend op specifieke locaties en zelfs in rijdende voertuigen te activeren. Door een uniek businessmodel bieden we organisaties de kans om hun gasten kosteloos gebruik te laten maken van content waar normaal voor betaald wordt. Denk hierbij aan de nieuwste tijdschriften, boeken en luisterboeken van de beste auteurs.
Door deze innovatieve combinatie veraangenaamd Wait de wacht-, reis- en verblijfsmomenten wat bedraagt aan een optimale gastvrijheid en klantbeleving.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact