Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Volta Energy

Zon-Aggregaat

Bedrijfsnaam Volta Energy
KvK Nummer 72856289
Website volta-energy.com
Beschrijving onderneming Volta Energy is een enthousiaste startup die een bijdrage wil leveren aan de energietransitie. Huidige mobiele energie oplossingen, in de vorm van aggregaten, zijn niet van deze tijd: Ze leveren energie, maar zijn duur, maken veel lawaai en stoten vervuilende uitlaatgassen uit. Als het gaat om brandstofaggregaten komt er steeds meer weerstand vanuit de markt én gemeentes. Zo geeft de gemeente Amsterdam geen vergunningen meer wanneer er gebruik wordt gemaakt van brandstofaggregaten en vele andere gemeentes zullen volgen.
Een vaste prijs vooraf, geen stank, geen geluidsoverlast en geen uitstoot van vervuilende uitlaatgassen. De schone aggregaten van Volta Energy zijn goed voor het milieu. We leveren een alles-in-een pakket. Wij bieden de zekerheid van een conventioneel aggregaat, maar zonder de nadelen ervan. Zodat u direct kan profiteren van de groene voordelen.
Volta Energy levert schone off-grid energieoplossingen: duurzaam, betaalbaar en gebruiksvriendelijk.
Naam innovatie Zon-Aggregaat
Beschrijving innovatie Onze Zon-Aggregaten zijn een 1 op 1 vervangers voor een conventionele diesel aggregaat. De Zon-Aggregaat bestaat uit een aanhangwagen welke door een gemiddelde bestelauto kan worden verplaatst. In de Zon-Aggregaat zitten 2 aggregaten: de primaire aggregaat, welke werkt op basis van zonne-energie en batterijcapaciteit. Hierdoor kan er zonder uitstoot, brandstof of stank energie op locatie worden gebruikt. Daarnaast zit er een back-up aggregaat in de aanhangwagen welke in nood kan worden gebruikt. Hierdoor bent u er van verzekerd dat er altijd energie voorhanden is.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door onze innovatie ontstaat een ommekeer in de rest van de markt. Concurrenten en collega's dienen met betere alternatieven te komen als de nu gebruikte diesel aggregaten. Door onze innovatie is er een alternatief ontstaan welke de diesel aggregaat op alle fronten verbeterd.
Bijdrage aan een betere wereld Door onze innovatie zal er veel minder overlast en uitstoot zijn rond evenementen, bouwplaatsen en andere plaatsen waar mobiele energie benodigd is.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij hebben de enige oplossing die geheel kan draaien op zonne-energie. De back-up aggregaat zal niet benodigd zijn. Door onze slimme IoT oplossing is er daarnaast een enorm steile leercurve aanwezig waarmee de oplossing nog vele malen duurzamer zal worden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact