Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Volgjewoning

Volgjewoning

Bedrijfsnaam Volgjewoning
KvK Nummer 62928570
Website https://volgjewoning.nl/
Beschrijving onderneming Volgjewoning heeft een online platform ontwikkeld voor bouwers en kopers/huurders. De online communicatietool zorgt voor efficiënte en transparante communicatie met klanten en dossiervorming van het begin van de bouw of renovatie van een woning tot en met de nazorg. Alle relevante informatie is altijd beschikbaar voor alle partijen in het proces.
Naam innovatie Volgjewoning
Beschrijving innovatie Een persoonlijk woningdossier waar je als koper of huurder alle informatie over je woning kunt vinden. Een online dossier dat altijd beschikbaar is, bestaande uit onder meer aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen. Je kunt afspraken plannen, keuzes maken, digitaal ondertekenen en communiceren met je contactpersonen. Zijn er aankomende deadlines of evenementen? Dan krijg je automatisch bericht. De tijd van eindeloos mailcontact en allerlei verschillende mapjes op je harde schijf is voorbij. Volgjewoning maakt de klantreis beheersbaar: voor kopers en huurders, maar zeker ook voor alle betrokken partijen zoals bouwbedrijven, corporaties, projectontwikkelaars en andere projectgebonden partijen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Als bouwonderneming of woningcorporatie wil je klanten zo optimaal en transparant mogelijk informeren. Tegelijkertijd wil je ook een beheersbaar bouwproces, efficiënt en overzichtelijk voor alle partijen. Volgjewoning biedt via een app en website toegang tot een persoonlijk online woningdossier met hierin o.a. deadlines, reminders, nieuwsberichten, tekeningen, offertes en opdrachtbevestigingen. Met Volgjewoning bespaar je tijd, borg je kwaliteit en zijn alle betrokkenen continu op de hoogte van de actuele status van iedere woning. Kortom, een digitaal interactief dossier voor elke koper of huurder en een enorme taakverlichting voor alle betrokken partijen.
Bijdrage aan een betere wereld Papierloos werken. Door het gebruik van een online platform kan er papierloos gewerkt worden.

Door transparant te communiceren en alles op een locatie voor iedereen toegankelijk te maken voorkom je faalkosten en miscommunicatie.

Pay-per-use: je betaalt alleen wat je gebruikt, dus geen abonnement of licentie.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Doordat het een platform is hoeven bedrijven zelf niet het wiel uit te vinden. Je maakt gebruik van elkaars kennis. Het platform ontwikkelt door op vragen uit de markt, maar is zelf ook constant opzoek naar nieuwe functionaliteiten waar je automatisch gebruik van kunt maken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact