Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Visualitys

Quadrum - Boost your brand

Bedrijfsnaam Visualitys
KvK Nummer 67284094
Website www.visualitys.nl
Beschrijving onderneming Visualitys heeft zich ontwikkeld tot een full service partner
voor business communicatie en evenementen. Een flexibel team met een passie voor het vinden van creatieve en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Service en klantgerichtheid zijn altijd in onze gedachten.

Onze diensten zijn gegroepeerd in:
• Quadrum® - inrichting beursstands en events
• Grafisch ontwerp
• Digitale Producties

Visualitys is bedreven in wat wij noemen “sales enablement”:
we zijn begaan met de activiteiten van onze klanten en zijn daardoor in staat om betekenisvolle tools
te ontwerpen en produceren voor sales en marketing doeleinden.
Naam innovatie Quadrum - Boost your brand
Beschrijving innovatie Opvallen doe je niet met een roll-up banner. Daarover zijn we het inmiddels wel eens. Omdat ook niet iedereen het budget heeft voor een professionele standbouwer, biedt Visualitys de evenementenbranche daarom Quadrum®. Flexibel in vorm en uitstraling, duurzaam, betaalbaar en stijlvol.
Als beursstand, decorwand, presentatiewand of voor een tentoonstelling; Quadrum® is zo flexibel als jij wilt. Het multifunctionele display systeem is gemaakt van vouwbare kubussen in verschillende hoogtematen. Door LED-licht in de kubussen en extra elementen zoals foto- en logopanelen, vitrines en schermen is Quadrum® helemaal naar wens te personaliseren. De optimale tool to boost your brand!
Website innovatie www.quadrum.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De markt van beursstands en events is verzadigd met banners en pipe-and-drape. Quadrum biedt visuele vernieuwing en een unieke uitstraling. Bepaal als bedrijf of instelling aan de hand van je budget hoeveel materialen je nodig hebt. Het slimme, flexibele systeem is beschikbaar voor verkoop, maar ook in verhuur.
Bijdrage aan een betere wereld Quadrum is een on-demand product. Pas bij aanvraag wordt er geproduceerd, waardoor voorraden, productie- en opslagkosten laag blijven.
Quadrum is beschikbaar voor verhuur. Het materiaal is sterk en eenvoudig schoon te maken, veel malen herbruikbaar. Polyprop is volledig recyclebaar.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Kubussen als bouwstenen kennen we allemaal. De manier waarop Quadrum de presentaties bouwt is echter uniek. De breedte, hoogte en diepte zijn door de klant zelf te bepalen. De enige beperking is de ruimte waar je je bevindt. Door technische hoogstandjes als doorgangen, tafels, balies, vitrines en geïntegreerde brochurehouders toe te voegen
Door personalisering in de vorm van losse inzetbare logo- en fotopanelen aan te bieden, blijven de bouwstenen als basis wit.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact