Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Viltr - Deskify

Deskify - duurzame bureau afscheiding voor samen werken op anderhalve meter

Bedrijfsnaam Viltr - Deskify
KvK Nummer 77752953
Website www.viltr.nl
Beschrijving onderneming Viltr maakt van gerecyclede PET-flessen de meest uiteenlopende designs voor kantoren, horeca, scholen en thuis. Met Deskify richt Viltr zich op het 'coronaproof' maken van werkplekken op een duurzame manier.
Naam innovatie Deskify - duurzame bureau afscheiding voor samen werken op anderhalve meter
Beschrijving innovatie Deskify is de duurzame oplossing om kantoren op een duurzame, milieuvriendelijke en ook nog eens sfeervolle manier coronaproof te maken. Deskify heeft voor ieder type bureau of bureaopstelling een product ontwikkelt om werkplekken van elkaar af te scheiden. Deskify is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en is 100% recyclebaar. Deskify kan geproduceerd worden in 28 kleuren zodat het past binnen iedere kantooromgeving.
Website innovatie www.deskify.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie In het begin van de coronacrisis ging bij veel organisaties de duurzame gedachte overboord. Werkplekken moesten worden aangepast naar het nieuwe normaal. Hiervoor werd enorm veel (wegwerp)plastic het kantoor binnen gehaald. Denk hierbij aan plexiglas schermen, tentzeilen en zelfs golfplaten. Deskify wil bedrijven helpen om ook in tijden van crisis een duurzame keuze te maken.
Bijdrage aan een betere wereld Door het gebruik van gerecycled materiaal wil Deskify bedrijven een duurzame oplossing bieden voor werken in het nieuwe normaal. Omdat niemand weet hoe lang we op deze nieuwe manier met elkaar gaan werken wil Deskify ook bijdragen aan een fijne werkplek voor medewerkers. Door het gebruik van akoestisch PET-vilt creƫer je met Deskify een veiligere, prettige en sfeervolle werkplek.

En om ervoor te zorgen dat ons materiaal niet in de container verdwijnt als het niet meer nodig is, bieden wij al onze opdrachtgevers aan Deskify terug te nemen. Met Viltr maken we dan weer nieuwe designs om muren in kantoren, hotels, restaurants, scholen, etc te verfraaien.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovativiteit van Deskify zit in het gebruik van PET-vilt, het gemak van plaatsing en de toepasbaarheid voor ieder type bureau. Daarnaast is Deskify uniek omdat wij bereid zijn onze producten terug te nemen als deze niet meer worden gebruikt. Zo kunnen wij er met Viltr weer nieuwe designs van maken. Zo ondernemen we circulair.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact