Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Verum Nutrition BV

De Koffie van de Toekomst

Bedrijfsnaam Verum Nutrition BV
KvK Nummer 78467322
Website www.verumdrinks.com
Beschrijving onderneming DE KOFFIE VAN DE TOEKOMST.
Wij zijn Verum Drinks en ontwikkelen innovatieve koffie-alternatieven.

Als grote koffieliefhebbers hebben wij altijd al gedroomd van een product waarin wij dezelfde effecten van koffie zouden ervaren zonder de afhankelijkheid van cafeïne.

En ja die droom is werkelijkheid geworden! Na meer dan een jaar ontwikkelen is het gelukt om op basis van kruiden en plantenextracten daadwerkelijk die energie van koffie te creëren in een nieuwe drank, Verum!

Verum stimuleert lichaam en geest zonder de afhankelijkheid van cafeïne. Wereldwijd hebben wij krachtige kruiden en planten gesourced die jouw natuurlijke energie, concentratie en geheugen stimuleren.

Naam innovatie De Koffie van de Toekomst
Beschrijving innovatie 2020 is het jaar van verandering. De wereld wordt steeds bewuster van gezonde voeding. Zo zien we de voedingswereld enorm veranderen en zien we vele alternatieven voor vlees, bier en zuivel. Het afgelopen jaar zien we dit ook terug in de koffiewereld en groeien de décaf koffie's en koffie-alternatieven enorm. Men is zich namelijk steeds bewuster van de gevolgen van de overmatige cafeïne-consumptie in de wereld.

Verum Drinks creëert daarom de energiepiek door wetenschappelijk bewezen plantenextracten en mineraalrijke ingrediënten zonder de afhankelijkheid van cafeïne.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij verminderen de overmatige koffieconsumptie door een sterk alternatief aan te bieden. Mensen zijn afhankelijk van cafeïne zonder bewust te zijn van de gezondheidsrisico’s zoals oververmoeidheid. Onderzoek wijst uit dat meer dan de helft van de Nederlanders overmatig veel koffie drinkt en daarmee te veel cafeïne binnenkrijgt. Verum biedt hier een structurele oplossing voor.
Bijdrage aan een betere wereld Wij dromen van een wereld waarin niemand meer afhankelijk is van cafeïne. In een wereld waarin iedereen continu 'aan' staat, is het van belang dat we ons lichaam goed voelen. Dat we weten wat ons lichaam nodig heeft. Wanneer ons lichaam behoefte heeft aan slaap en rust.

Cafeïne blokkeert het signaal van de slaap molecuul adenosine in de hersenen. Zo voelt jouw lichaam niet dat je lichaam slaap of rust nodig heeft en daarom is overmatige consumptie (meer dan 3/4) geen duurzaam model voor het lichaam.

Wij maken mensen bewust van de overmatige koffieconsumptie en laten met Verum zien dat het ook anders en beter kan. Dezelfde effecten van koffie zonder de afhankelijkheid van cafeïne.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn meerdere koffie alternatieven, maar Verum creëert daadwerkelijk dezelfde effecten zoals extra energie, concentratie en geheugen. Dit doen wij met wetenschappelijke claims op plantenextracten en mineraalrijke ingrediënten.

Met Verum zorgen wij voor een revolutie binnen de traditionele koffiemarkt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact