Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

ValueBlue

BlueDolphin

Bedrijfsnaam ValueBlue
KvK Nummer 51910551
Website www.valueblue.com
Beschrijving onderneming ValueBlue is marktleider in Agile Business Transformation en biedt een strategisch plannings- en samenwerkingsplatform voor organisaties.

Ons samenwerkingsplatform BlueDolphin combineert Enterprise Architectuur, Business Process Management en Data Modeling in een effectief strategisch stuurmechanisme voor grote organisaties in Europa, US en Azië.

Met BlueDolphin kunnen organisaties sneller innoveren, hun transformatie activiteiten coördineren en risico’s verkleinen.
Naam innovatie BlueDolphin
Beschrijving innovatie BlueDolphin helpt organisaties om sneller digitaal te transformeren en te innoveren. Door, deels geautomatiseerd en deels gedecentraliseerd, een centrale repository met een beschrijving van de organisatie te creëren. Om op basis daarvan, vanuit scenario's, te bepalen hoe zo snel mogelijk bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden door middel van transformatie en innovatie. Dit noemen we Agile Business Transformation.
Website innovatie www.valueblue.com/bluedolphin/
Noodzaak en belang van deze innovatie BlueDolphin stelt organisaties in staat om op een veilige manier, sneller digitaal te transformeren en te innoveren zodat er ook sneller resultaten geboekt kunnen worden.
Bijdrage aan een betere wereld BlueDolphin is een SaaS oplossing, internet-driven, en stelt organisaties in staat om plaats- en tijdsonafhankelijk op een duurzame manier met elkaar samen te werken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een bestaande markt op een innovatieve manier verbeterd zodat het meer impact maakt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact