Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

UC360

VR Robot - E.T.

Bedrijfsnaam UC360
KvK Nummer 60739088
Website www.uc360.nl
Beschrijving onderneming Algemene omschrijving UC360

Wij zijn “storytellers” en maken filmproducties in VR. De verhalen en ervaringen worden ingezet voor de communicatie voor bedrijven en organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een promotiefilm, bedrijfsfilm maar ook educatief in de vorm van een VR training of onboarding process.

Om een werkelijke 360 graden ervaring te realiseren werkt UC360 met bijzondere filmtechnieken en hardware oplossingen. Zo heeft UC360 s’werelds eerste VR robot laten ontwikkelen, genaamd “E.T.” Hiermee zijn we instaat om de kijker door gebouwen en omgevingen te laten “lopen”. Het resulteert in een intense ervaring waarbij er dynamiek toegevoegd wordt aan het verhaal.
Naam innovatie VR Robot - E.T.
Beschrijving innovatie Het filmen van 360 film op een statief levert vaak statische en saaie beelden op. Graag zou je willen bewegen met een 360 camera, maar omdat je in de film 360 graden om je heen kunt kijken kan de camera man (zoals bij normale camera's) niet de camera vasthouden en gaan lopen. Dit levert geen professionele beelden op.
Hiervoor is VR Robot - E.T. ontwikkeld. Het is een 3 assige gestabiliseerde robot, met 3 gyroscopen en 8 motoren om zijn werk juist uit te voeren. Een zeer geavanceerde machine.
Website innovatie www.uc360.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Door E.T. is UC360 in in staat sneller en goedkoper professionele VR Producties op te leveren, bijv. voor de educatieve sector m.b.v. VR Trainingen.
Aeres Hogeschool heeft zo bijvoorbeeld een VR Training van een onderdeel laten ontwikkelen waarbij de leerlingen vele malen sneller leren en zonder fouten hun praktijk oefening beheersen. Betere resultaten en veel tijd wordt er door de school bespaard.
Wrap up film: https://www.youtube.com/watch?v=8uuFzKEbE5o&t=16s
Een ander voorbeeld is een productie voor Procincie Zeeland om oudere mensen en/of gehandicapten die niet meer naar buiten kunnen toch nog te laten genieten van het Zeeuwse natuur. Voorbeeld film: https://www.youtube.com/watch?v=J3LIxAFhaus&t=197s
Bijdrage aan een betere wereld Door goedkoper efficiënt producties te leveren zal er een slag gemaakt worden op realistische wereldwijde communicatie. Veel tijd, reistijd en kosten wordt er hiermee bespaard.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel s'wereld eerste.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact