Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

U-Boat Worx

NEMO - 's werelds eerste serie geproduceerde duikboot

Bedrijfsnaam U-Boat Worx
KvK Nummer 08125414
Website www.uboatworx.com
Beschrijving onderneming U-Boat Worx is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2005 door Bert Houtman. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van duikboten voor 1 tot 11 personen. Deze minionderzeeƫrs worden gebouwd voor dieptes van 100 tot wel 3.000 meter en kenmerken zich door het kleine formaat, het lage gewicht en de innovatieve techniek. De duikboten gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen om klanten - waaronder superjachteigenaren, onderzoeksorganisaties, offshore-bedrijven en high-end touroperators - te voorzien van de veiligste en best presterende duikboten.

Op onze locatie in Breda werken ca 80 medewerkers aan duikboten die ontworpen en gebouwd worden om te voldoen aan de hoogste standaarden en de specifieke wensen van de klant. Dat maakt het werk afwisselend en (technisch) uitdagend. Met design, engineering en productie onder 1 dak kunnen onze teams optimaal samenwerken en over en weer input geven ter verbetering van de kwaliteit.
Naam innovatie NEMO - 's werelds eerste serie geproduceerde duikboot
Beschrijving innovatie Tot vorig jaar bouwde U-Boat Worx op order, met de komst van de NEMO duikboot zijn we overgestapt van een order productiebedrijf naar een serie productiebedrijf.
Website innovatie www.nemo-submarine.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Voor de sector betekent dit dat het aanbod van duikboten voor op jachten exponentieel zal gaan toenemen. Met de opkomst van de expeditie cruise-industrie en de plaatsing van onze duikboten op veel cruiseschepen, maken wij binnenkort de onderwaterwereld voor een groot publiek beschikbaar. Iets wat tot onmogelijk is gebleken binnen de sector.
Bijdrage aan een betere wereld Het zijn binnenkort niet alleen de superrijken die kunnen genieten van de onderwaterwereld, maar ook de gewone man of vrouw zal op een cruise de mogelijkheid krijgen te genieten van wat er onder het wateroppervlak afspeelt.

In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de enige ter wereld die momenteel deze aanpak hanteren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact