Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Tur.ai

Tur.ai: Automation as a Service

Bedrijfsnaam Tur.ai
KvK Nummer 72024453
Website https://tur.ai/
Beschrijving onderneming Visie.
Wij zijn ondernemers in hart en nieren en stellen klanten in staat strategieën en oplossingen voor hun digitale transformatie te creëren en uit te voeren. We bedenken, creëren en ontwikkelen intelligente ontwerpen, doordachte producten en oplossingen. We proberen de wereld beter achter te laten dan we hem hebben gevonden.

Doel.
We zijn uiterst optimistisch over de toekomst. We hebben Tur.ai gebouwd vanuit een behoefte, door een tekort aan “handjes”en frustratie door het besteden van waardevolle tijd en energie aan saaie herhalende taken. Dus wat we willen doen is processen weer cool maken.

Team.
Wij zijn een groep innovators met een bewezen trackrecord in het bouwen en groeien van bedrijven.
Naam innovatie Tur.ai: Automation as a Service
Beschrijving innovatie Wat PowerPoint en Keynote zijn om presentaties te maken, is Tur.ai om interne bedrijfsprocessen te automatiseren.

Tur.ai is een Enterprise Automation as a Service (AaaS) -platform waarmee zakelijke gebruikers complexe bedrijfsprocessen op grote schaal kunnen automatiseren in één gemeenschappelijke gebruikersinterface met geavanceerde Machine Learning en Computer Vision mogelijkheden.
Website innovatie https://tur.ai/cases
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze visie is om AI-gestuurde werkplekautomatisering toegankelijk, betaalbaar en breed beschikbaar te maken voor CIO's, CTO's en (niet-) technische zakelijke gebruikers.

Voorbeelden:
Spraak gestuurde Ecommerce oplossingen
eLearning en personeelstrainingen
Eerste lijns support
Virtuele sales assistent
Slack IT en DevOps automatisering
Event registratie automatisering
Marketing automatisering met OCR
Procurement Automatisering


Bijdrage aan een betere wereld Door het automatiseren van processen kunnen medewerkers zich bezighouden met kwalitatief werk, in plaats van herhalende (vaak saaie) werkzaamheden. Bijvoorbeeld het aanmaken van een nieuwe leverancier, een Purchase order, een cash back campagne.

De KPI’s zullen op people happiness, first time right en doorlooptijdverkorting naast een positieve business case zitten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De roadmap van Tur.ai is klantgestuurd op basis van uitgebreide validaties en gebruikers die het product ervaren.

Onze ondernemende aanpak en passie van het product team bieden we onze gebruikers de mogelijkheid om proactief invloed uit te oefenen op en deel te nemen aan de Tur.ai-roadmap.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact