Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Trengo

Shared team inbox met automation

Bedrijfsnaam Trengo
KvK Nummer 72043687
Website https://trengo.com
Beschrijving onderneming Een goede customer experience begint bij frictieloze communicatie. In de huidige tijd worden bedrijven bedolven door klantvragen die vanaf allerlei communicatiekanalen gesteld worden.

Trengo biedt de centrale team inbox waarin collega's perfect overzicht houden, inzicht hebben, samenwerken en conversaties beantwoorden (zoals WhatsApp, Facebook, Email, Instagram en telefonie). Daarnaast stelt de inbox bedrijven in staat processen te automatiseren door AI automation en de chatbot builder.
Naam innovatie Shared team inbox met automation
Beschrijving innovatie Werk slimmer, niet harder. Trengo bundelt alle communicatiekanalen op een plek en stelt bedrijven binnen minuten in staat om aanwezig te zijn op de kanalen waarop hun klant ze wil bereiken. Door processen hierin te automatiseren wordt de klant die contact opneemt direct geholpen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact is enorm voor iedere sector. Bedrijven worden efficiënter, medewerkers houden dagelijks meer tijd over om zinvol werk te doen en geen enkele externe en interne conversatie wordt meer uit het oog verloren. Per medewerker bespaart het dagelijks gemiddeld 60 minuten, wat uitgerekend op maandbasis een enorm bedrag is aan efficiëntie. Ook creëert de applicatie rust, doordat medewerkers niet meer meerdere applicaties/schermen open te hoeven hebben om te communiceren.
Bijdrage aan een betere wereld De applicatie creëert rust in een voortdurend prikkelende wereld waarin personen bedolven raken onder communicatie en email. Door Trengo hebben medewerkers geen meerdere applicaties/schermen tegelijkertijd meer open, wordt er rust en overzicht gecreëerd, en worden dagelijkse taken geautomatiseerd. Dit bevordert de toestand van iedere medewerker wat resulteert in een cortisol afname.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn het eerste bedrijf in Nederland die het mogelijk gemaakt heeft om WhatsApp berichten als gezamenlijk team te kunnen beantwoorden. Hier was en is nog steeds een enorme vraag naar binnen bedrijven om overzicht te houden. Tevens is de vraag toegenomen om berichten hierin te kunnen automatiseren die wij tackelen met slimme automation.

Daarnaast hebben wij e-mail opnieuw uitgevonden. Al jaren heeft dit communicatiekanaal geen groei meer doorgemaakt. Met email via Trengo nemen bedrijven afscheid van CC's en BCC's door elkaar te kunnen vermelden onder de daadwerkelijke berichten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact