Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Tool2match BV

Tool2match recruitment innovatie

Bedrijfsnaam Tool2match BV
KvK Nummer 68812450
Website www.tool2match.nl
Beschrijving onderneming Tool2match is een jonge software-organisatie voortgekomen uit de Primatch HR Groep. Uit de dagelijkse werving en selectie praktijk zien we dat bedrijven de behoefte hebben om hun werving en selectie in eigen hand te houden en meer structuur en overzicht aan te brengen in het proces. Het is ontworpen om slimmer en beter te werven en correct te communiceren met je doelgroep. Daarbij is het systeem volledige AVG proof, google for jobs ready en gebouwd in de nieuwste programmeertaal Java Closure.
Naam innovatie Tool2match recruitment innovatie
Beschrijving innovatie De wetgeving bepaalt dat CV's en dus persoonsgegevens onder strikte regels moeten worden behandeld. Tool2match is hier volledig op ingericht. Los van wetgeving is het product ook uniek omdat je per wervingsdoelgroep de sollicitatievelden kan aanpassen en ook kan traceren waar je doelgroep vandaan komt. Ook de stap anoniem solliciteren of alleen een whatsapp sturen behoort daarmee tot de mogelijkheden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Bedrijven moeten sinds 25 mei 2018 allen voldoen aan de AVG richtlijnen wat betekent dat geen enkel CV zomaar meer opgeslagen en/of doorgestuurd kan worden. Deze nieuwe verplichtingen voor (MKB) bedrijven zijn omvangrijk, maar worden met Tool2match volledig ondervangen. Ook de opkomst van 'Google for jobs' en 'indeed' worden vanuit het product maximaal benut. Kortom de sector is te weinig innovatief waardoor de klanten zelf beter kunnen gaan werven met tool2match als dashboard.
Bijdrage aan een betere wereld De innovatie help bedrijven om zelf beter te werven, maar ook om te communiceren. De klacht van kandidaten "ik heb nooit iets gehoord" is verleden tijd. Het proces en de manier van communicatie bepaald ook je imago ('employer branding') en dat laatste is ondanks de crisis belangrijker dan ooit.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product ATS (applicant tracking system) is niet nieuw, maar wel in deze vorm. Er zijn veel doordachte functies die per klant en per project aan te passen zijn aan de doelgroep. Het product is makkelijk in een bestaande website te integreren of de klant maakt zelf met knippen plakken een werken bij website. Vacatures worden direct door Google en indeed opgepakt

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact