Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Toogethr

Toogethr Ridesharing

Bedrijfsnaam Toogethr
KvK Nummer 66724821
Website www.toogethr.com
Beschrijving onderneming Technologie en innovatie bepalen de toekomst van mobiliteit. Het Toogethr-platform biedt alles wat u nodig heeft om uw zakelijke mobiliteit klaar te maken voor de toekomst. Wij houden uw werkplekken toegankelijk, verbeteren het woon-werkverkeer en dragen bij aan duurzame ontwikkelingsdoelen.
Naam innovatie Toogethr Ridesharing
Beschrijving innovatie Ridesharing met collega’s is de duurzame, gemakkelijke en sociale manier om samen naar werk te rijden.

Door samen rijden te stimuleren zorgt Toogethr ervoor dat de parkeerdruk vermindert, de bereikbaarheid verbetert en het woon-werkverkeer verduurzaamt.
Website innovatie https://www.toogethr.com/rideshare
Noodzaak en belang van deze innovatie Ridesharing van Toogethr versterkt de sociale cohesie onder werknemers, verbetert de bereikbaarheid en draagt bij aan een schonere wereld.

Hoe meer ritten worden gedeeld, hoe minder auto’s op de weg. Dit heeft een positieve impact op de verkeersdruk en leidt tot een vermindering van de CO2-uitstoot.

Er is al meer dan 2 miljoen C02 kilogram gereduceerd en meer dan 300.000 ritten gedeeld.
Bijdrage aan een betere wereld Hoe meer ritten worden gedeeld, hoe minder auto’s op de weg. Dit heeft een positieve impact op de verkeersdruk en leidt tot een vermindering van de CO2-uitstoot.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het Toogethr netwerk koppelt via slimme algoritmes reizende collega's aan elkaar op basis van hun dagelijkse woon-werkverkeer routines.

Om ridesharing binnen de community te stimuleren biedt Toogethr iedere organisatie de mogelijkheid om medewerkers specifieke beloningen te geven voor gedeelde ritten. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld unieke kortingsvouchers of premium parking. Hierbij geldt: hoe meer gedeelde ritten, hoe hoger de beloning. In de praktijk leidt dit beloningssysteem tot 10 - 20% meer ride shares binnen een community.

Het is carpoolen in een nieuw jasje en gericht op de B2B markt wat het succesvol maakt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact