Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Testalize.me

Testalize.me

Bedrijfsnaam Testalize.me
KvK Nummer 61334200
Website https://testalize.me
Beschrijving onderneming Diagnostiek op afstand. Met testalize.me test je zelf o.a. op SOA's. Echte diagnostiek, gedigitaliseerd. Testalize.me levert een consumentenproduct waarmee thuis getest kan worden. De gebruiker vraagt binnen 48 uur de uitslag van z'n test op met een unieke code. Snel. Online. Anoniem.
Naam innovatie Testalize.me
Beschrijving innovatie Met testalize.me wordt diagnostiek bereikbaar. De focus ligt op SOA diagnostiek. Niet meer dan huisarts of GGD, maar zelf (vanuit huis) testen. Net zo betrouwbaar.
Testalize.me levert een testkit met daarin afnamemateriaal en uitleg. Nadat de gebruiker zelf lichaamsmateriaal heeft afgenomen, mag dit worden opgestuurd naar ons lab. Daar heeft de analyse plaats. Binnen 48 uur kan de uitslag online worden opgevraagd met een eigen unieke code. In geval van een positieve test kan sinds kort ook direct behandeld worden.
Website innovatie https://testalize.me
Noodzaak en belang van deze innovatie Testalize.me neemt barrières weg. Weg met gedoe en schaamte. Wij maken testen makkelijk. En dit is nodig. Naar schatting wordt bijna 50 procent van de SOA's niet gediagnosticeerd.
Bijdrage aan een betere wereld Iedereen kan nu zelf testen. Waar en wanneer hij of zij dat wil.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Diagnostiek op afstand staat in de kinderschoenen. Zeker in Nederland. Testalize.me

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact