Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

TechniCare

Nascentia verlosbed

Bedrijfsnaam TechniCare
KvK Nummer 24306225
Website www.technicare.nl
Beschrijving onderneming TechniCare verbetert de zorg. Dit doen wij door het continu innoveren en ontwikkelen van nieuwe producten voor de zorgsector. In samenwerking met ziekenhuizen en zorginstellingen creëren wij nieuwe innovaties die bijdragen aan een verbetering van de zorg. Zowel voor patiënt, als ook voor de zorgprofessional. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk oplossingen voor een optimaal resultaat.
Naam innovatie Nascentia verlosbed
Beschrijving innovatie Het Nascentia verlosbed is een verlosbed én verpleegbed in één. Het Nascentia verlosbed maakt het mogelijk voor de moeder om gedurende het verblijf in het ziekenhuis voor, tijdens en na de bevalling te verblijven op één en hetzelfde bed.

Dit past binnen het 'healing environment' concept, waarbij een rustige en passende omgeving bijdraagt aan het herstel van de moeder.

Het Nascentia verlosbed heeft zowel voor de moeder alsook voor de zorgprofessional veel voordelen.
Het Nascentia verlosbed zorgt voor een sneller herstel voor de moeder, door het bieden van een comfortabel en goed verpleegbed.
Het Nascentia verlosbed ontlast daarnaast ook de zorgprofessional, met diverse slimme technieken.
Website innovatie https://technicare.nl/producten/verlosbe...
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact van het Nascentia verlosbed op de verloskunde afdelingen binnen ziekenhuzien is zeker zichtbaar.

Het Nascentia verlosbed biedt een andere manier van werken, waarbij de moeder van comfort en daarmee een sneller herstel geniet.
Daarbij geldt ook dat er op de verloskunde afdeling minder bedden benodigd zijn. de moeder hoeft (zoals het heet) niet meer overgelegd te worden op een tweede ziekenhuisbed, wat voor het ziekenhuis zelf natuurlijk ook de benodigde investering bespaard.

Daarbij verzorgtTechniCare met diverse slimme accessoires bij het verlosbed een ontlasting voor de zorg vanuit de zorgprofessional. Met onder meer een elektrische aandrijving (https://www.technicare.nl/producten/elektrische-aandrijving-esense/) ontlasten wij de zorgprofessional in het dagelijkse werk.
Bijdrage aan een betere wereld TechniCare heeft als missie om de zorg elke dag beter te maken; 'improving healthcare'. Dit willen wij zowel realiseren voor de zorgprofessional én de patiënt.

Met deze innovatie wordt bijgedragen aan een betere wereld, dankzij de volgende redenen:
- Door het bieden van een verlosbed én verpleegbed in één realiseren wij een beter herstel voor de moeder na de bevalling. De moeder geniet van meer comfort, kan in dezelfde huiselijke sfeer blijven samen met het kindje en de partner.
- Dankzij het Nascentia verlosbed zijn er minder bedden benodigd op de verloskunde afdeling, omdat het Nascentia verlosbed beide mogelijkheden in zich heeft.
- Dankzij het Nascentia verlosbed wordt het zorgpersoneel ontlast in de dagelijkse zware (fysieke) werkzaamheden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Uiteraard zijn verlosbedden al op de markt aanwezig. Ons Nascentia verlosbed is origneel te noemen, doordat TechniCare als enige leverancier de combinatie biedt van een verlosbed en verpleegbed in één.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact