Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Synopsis B.V.

Compendium Geneeskunde 2.0 & 6 pocketversies van Compendium Geneeskunde

Bedrijfsnaam Synopsis BV
KvK Nummer 64718611
Website https://www.compendiumgeneeskunde.nl/
Beschrijving onderneming Synopsis BV is een uitgeverij welke boeken uitgeeft voor de gezondheidssector onder de naam Compendium Geneeskunde. Deze boeken geven een totaaloverzicht van alle studiestof welke je aan het einde van de opleiding geneeskunde moet kennen. Momenteel hebben zij al 2 boekenreeksen, 6 pocketversies en 3 jaarlijkse scheurkalenders uitgegeven. Dit alles gebeurd in samenwerking met een team van 250 geneeskundestudenten, artsen en specialisten!
Naam innovatie Compendium Geneeskunde 2.0 & 6 pocketversies van Compendium Geneeskunde
Beschrijving innovatie Compendium Geneeskunde 2.0 is een boekenreeks bestaande uit 5 delen. Deze boekenreeks geeft een totaaloverzicht van de gehele studiestof welke je als geneeskundestudent aan het einde van je opleiding moet kennen. De reeks bestaat uit 35 disciplines samengevat in 1800 pagina's. Elke pagina is visueel, bevat ezelsbruggetjes, klinische tips en handige icoontjes. De reeks is gemaakt met een team van 250 vrijwilligers, waaronder geneeskundestudenten, illustratoren, artsen en specialisten. Daarnaast hebben we van 6 disciplines uit de Compendium Geneeskunde 2.0 reeks pocketversies gemaakt, waaronder de pocket acute geneeskunde. Deze is de eerste maand van verkoop al 1000 keer aangekocht!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De boekenreeks is inmiddels meer dan 2000 keer aangekocht door verpleegkundigen, geneeskundestudenten, artsen en andere zorgverleners. Wij geloven dat de boeken helpen zorgverleners meer kennis te verkrijgen, waardoor ze uiteindelijk een betere zorgverlener kunnen zijn
Bijdrage aan een betere wereld Zorgverleners zijn volgens ons de spil van de maatschappij. zij zorgen voor onze zieken en zorgen daardoor dat de maatschappij draaiende blijft, vooral in deze tijd!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestond voor deze boekenreeks geen totaaloverzicht van de essentie van 6 jaar geneeskunde. Er zijn natuurlijk honderden geneeskundeboeken, maar geen enkele geeft alle disciplines weer. Daarnaast is deze reeks geschreven door studenten, om zo ervoor te zorgen dat de reeks echt aansluit bij de behoefte van de lezers.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact