Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Supersola

Plug & Play Zonnepanelen | Supersola

Bedrijfsnaam Supersola
KvK Nummer 68162081
Website www.supersola.com
Beschrijving onderneming Supersola is een startup in plug & play zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen die door middel van een standaard stekker kunnen worden aangesloten. Hiermee maken we zonnepanelen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.
Naam innovatie Plug & Play Zonnepanelen | Supersola
Beschrijving innovatie De Supersola is een plug & play zonnepaneel. Dit is een zonnepaneel die via een gewone stekker kan worden aangesloten. Zodra de stekker in het stopcontact zit levert de zonnepaneel energie aan het net of maak je er direct zelf gebruik van. Of je nu thuis bent of niet, je levert groene energie en je elektriciteitsrekening gaat omlaag. Met iedere Supersola bespaar je ongeveer 10% van de elektriciteitsrekening (afhankelijk van je verbruik).
Website innovatie www.supersola.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Industrie├źn veranderen wanneer de massa ergens beschikking toe krijgt, denk bijvoorbeeld aan de auto, de computer en mobiele telefoon. Momenteel wordt de energiewereld gedomineerd door grote bedrijven. Wanneer zonnepanelen als kant-en-klare producten in de winkel liggen, krijgt de massa beschikking tot onafhankelijke energie. Dit zal de energie sector doen veranderen.
Bijdrage aan een betere wereld Uit onderzoek blijkt dat 72% van de Nederlandse huishoudens bereid is zonnepanelen op zijn dak te leggen. Maar het daadwerkelijk nemen van zonnepanelen is een grote beslissing waar veel mensen tegenaan lopen. Deze beslissing klein maken zorgt ervoor dat de stap naar een duurzame wereld sneller kan worden gezet. Dit gebeurt wanneer zonnepanelen beschikbaar worden als kant-en-klaar consumentenproduct. Wanneer iedereen een kleine stap zet, gaan we sprongen vooruit.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wat de Supersola uniek maakt is het alles-in-een systeem die iedereen kan plaatsen. Elk alternatief dat er momenteel is vereist technische kennis ├│f constructieve oplossingen van de consument of installateur.
Naast een technische innovatie is het vooral een innovatie op business model. De originaliteit zit hem in het openen van een nieuw kanaal voor zonnepanelen. Nu kun je als consument naast de installateurs ook direct kant-en-klare retail zonnepanelen kopen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact