Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

StreetPlug BV

StreetPlug

Bedrijfsnaam StreetPlug BV
KvK Nummer 65892798
Website www.streetplug.nl
Beschrijving onderneming StreetPlug B.V. maakt samen met PIA Automation B.V., PIA Mechanical B.V., Verborg Machinebouw B.V., Verborg Engineering B.V. en TecforRec B.V. deel uit van de overkoepelende organisatie Brainwave B.V..
StreetPlug B.V. heeft in een klein team een uitvinding bedacht die van een eerste idee, een prototype en een pilot model naar een volledig opererend ondergronds laadvoorziening met de naam StreetPlug is uitgegroeid! De ontwikkeling heeft een lange weg afgelegd. In de laatste ontwikkelingsfase heeft de StreetPlug een aantal cruciale veranderingen ondergaan en is deze vanuit een pilot model doorgegroeid naar een volwaardig productie model.
Het StreetPlug team heeft een opstap kunnen maken om dit innovatieve product verder te ontwikkelen om zich in de Elektrisch Vervoer (=EV) markt te positioneren.
Naam innovatie StreetPlug
Beschrijving innovatie StreetPlug - Invisibly Present - Het eerste intelligente ondergrondse laadstation voor elektrische voertuigen.
Website innovatie n.v.t.
Noodzaak en belang van deze innovatie Elektrisch rijden bevindt zich in een stroomversnelling. In de toekomst zullen steeds vaker woonwijken en zelfs steden en binnensteden worden ontwikkeld die slimmer, mooier, veiliger en duurzamer zijn en die meer sociale samenhang hebben. Hoe het vervoer er dan uitziet is natuurlijk in de vorm van slimme mobiliteit die weer gepaard gaat met slimme laadinfrastructuur.
Naast de (monumentale) gemeentes moet ook de zakelijke omgeving rekening houden met een toenemende EV infrastructuur zoals b.v. bij parkeerplaatsen. Doordat de StreetPlug ondergronds is weggewerkt valt deze in het straatbeeld niet op. Daarom kan de StreetPlug hier een belangrijke rol in vervullen en het elektrisch laden in de toekomst vorm geven.
Ook is de StreetPlug een goede oplossing voor de particuliere markt. Elektrisch laden kan bij een kleine ruimte of laden op de stoep worden toegepast en verstoort daardoor niet het zicht en vormt geen obstakel. Ook kan door het twee stekkersysteem een fiets of een grasmaaier erop worden aangesloten.
Een mooie oplossing met de Streetplug is het toepassen van privaat verlengd; dit houdt in dat de StreetPlug in de openbare ruimte is geïnstalleerd en gevoed wordt vanuit de meterkast van een privé persoon.
Conventionele laadpalen kunnen een obstakel en een vervuiling van het straatbeeld zijn , denk aan een opvallende, moderne laadpaal in een historische binnenstad zoals Middelburg of Maastricht.
En ze kunnen ook voor onveilige situaties zorgen.
Een land vol zetten met laadpalen vinden wij geen optie. Wij vinden dat de StreetPlug laadvoorziening voor een duurzamer, veiliger en mooier straatbeeld zorgt!
Bijdrage aan een betere wereld Conventionele laadpalen kunnen een obstakel en een vervuiling van het straatbeeld zijn , denk aan een opvallende, moderne laadpaal in een historische binnenstad zoals Middelburg of Maastricht.
En ze kunnen ook voor onveilige situaties zorgen.
Een land vol zetten met laadpalen vinden wij geen optie. Wij vinden dat de StreetPlug laadvoorziening voor een duurzamer, veiliger en mooier straatbeeld zorgt!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De StreetPlug is de eerste slimme ondergrondse laadvoorziening van de toekomst en heeft een aantal belangrijke voordelen:
• Duurzaam straatbeeld van de toekomst – Discreet ondergronds weggewerkt
• Compacte en moderne uitstraling – Slim design
• Gebruikersgemak – Eenvoudige bediening met de StreetPlug App
• Veiligheid – Semi-automatische sluiting van het deksel met slotvergrendeling
• Hoge belastbaarheid en anti-vandalisme – Robuust deksel met slotvergrendeling
• Watermanagementsysteem – Zorgt voor een snelle en veilige afvoer van water. Dit kan ook dienen als waterbuffer dmv het toepassen van hydrorock blokken.
• Multifunctionele toepassing – Twee verschillende stekkersystemen maken aansluiting van andere elektrische apparatuur mogelijk.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact