Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Stichting 168 Million

Onverwoestbare bal

Bedrijfsnaam Stichting 168 Million
KvK Nummer 68951744
Website www.168million.com
Beschrijving onderneming Wij steunen kinderen bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie. Via ons worden kinderen inge├źnt tegen dodelijke ziektes en krijgen goede voeding en schoon drinkwater.
Naam innovatie Onverwoestbare bal
Beschrijving innovatie Onze bal is een onverwoestbare bal die nooit een pomp nodig heeft en nooit lek gaat! Of het nu is voor op straat, op het strand, thuis of in de ruigste landschappen, deze bal kan niet kapot! De bal gaat minimaal 25 jaar mee! Hoe cool is dat.

Het is de goedkoopste manier voor duizenden kinderen om jarenlang plezier te maken.
Website innovatie www.168million.com
Noodzaak en belang van deze innovatie De onverwoestbare bal is ontworpen voor recreatief spelen op hardere oppervlakten zoals straten, rotsachtige landschappen, schoolpleinen, vuile gebieden maar hij is ook geweldig om mee te voetballen op gras en kunstgras. De bal is gemaakt van een hard materiaal dat niet kan scheuren of lek kan raken. De onverwoestbare bal heeft dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht als een standaard maat 5 voetbal. De bal kan voor elke sport gebruikt worden.

De onverwoestbare voetbal staat voor plezier op scholen in arme gebieden, in vluchtelingen-kampen, rampgebieden, oorlogsgebieden en sloppenwijken.
Bijdrage aan een betere wereld Gaat minstens 25 jaar mee.
Geen pompje nodig om op te pompen.
Bespaart bergen aan afval.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Volledig uniek en noodzakelijk!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact