Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Smartvoices

Voicedomein.nl

Bedrijfsnaam Smartvoices
KvK Nummer 73672815
Website www.smartvoices.nl
Beschrijving onderneming Smartvoices is het allereerste volledig gespecialiseerde voice marketing agency in de Nederlandse markt. Het is een netwerkorganisatie die alle experts in de markt kent en op basis van het vraagstuk van de opdrachtgever samenbrengt. Om zo impact te creëren met voice-oplossingen voor de Google Assistent en Amazon Alexa. Smartvoices levert voice-strategie, -concepten en technische realisatie & beheer.
Naam innovatie Voicedomein.nl
Beschrijving innovatie Voicedomein is de eenvoudigste, snelste en meest betaalbare manier in de Nederlandse markt om als organisatie een eerste en goed werkende toepassing op de Google Assistent live te zetten. En daarmee direct je voice domeinnaam te registreren bij registrar Google (en op termijn Amazon). Veel organisaties zijn zich er nog niet van bewust dat dit noodzakelijk is. Daarmee lopen ze het risico dat de merknaam gekaapt kan worden door derden, net zoals dat in het verleden bij domeinnamen voor het web gebeurde. Voicedomein lost dit op. Bovendien biedt de dienstverlening van Smartvoices de mogelijkheid om de basis-toepassing indien gewenst verder uit te bouwen met nieuwe toepassingen. Overigens werkt de vastlegging van een voicedomein heel anders dan die van een webdomein. Google vereist dat je niet alleen je naam doorgeeft, maar ook direct je toepassing hebt gebouwd (vergelijk het met het bouwen van een website) en live zet. Daarom zijn de kosten hoger dan bij de vastlegging van een webdomein.
Website innovatie www.voicedomein.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Met Voicedomein hebben we de ambitie om iedere organisatie toegankelijk te maken via de Google Assistent. Zodat consumenten die via de Google Assistent willen praten met een bedrijf niet meer als antwoord krijgen "Sorry, ik begrijp je niet". Dit is belangrijk voor consumenten én organisaties. Want voice is als interface sterk in opkomst, omdat consumenten het gemakkelijker en sneller vinden dan typen. Bovendien kun je voice hands- en eyesfree gebruiken, bijvoorbeeld in de auto of in je keuken. Hiermee is dit een nieuwe fase in de digitale revolutie, die van internet naar mobile nu naar voice transformeert.
Bijdrage aan een betere wereld Voice-assistenten zijn voor iedereen handig. Maatschappelijk gezien zorgt het in het bijzonder voor inclusiviteit van doelgroepen die bijvoorbeeld minder 'digital savy' zijn (vaak ouderen), slechtziend of blind. Bedrijven met een voicedomein helpen deze doelgroepen mee zelfstandig dingen te regelen. Dit is van belang voor deze doelgroepen zelf, maar kan ook de professionele zorg en/of mantelzorgers ontlasten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voicedomein is de 'Straight Through Processing' oplossing voor de Google Assistent in de Nederlandse markt. Hierdoor hoeven bedrijven niet direct grote investeringen te doen in een opkomende markt, maar kunnen ze laagdrempelig starten met voice. En tegelijkertijd - door hun naam te registreren - het fundament leggen voor de toekomst.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact