Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Smart2IT

Innobrix

Bedrijfsnaam Smart2IT
KvK Nummer 60970723
Website www.smart2it.nl
Beschrijving onderneming Smart2IT is een softwarehuis van SaaS-producten. Doormiddel van Smart2IT's doelgerichte oplossingen kunnen Virtual Reality en Augmented Reality laagdrempelig en gebruiksvriendelijk worden ingezet.

Ze bieden 2 softwareplatformen aan, namelijk Innobrix en EyeQ.

Innobrix is speciaal ontwikkeld voor de bouwsector, om het koopproces van nieuwbouw woningen te vergemakkelijken en de communicatie tussen bouwer en koper te verbeteren.

EyeQ is een Virtual Reality trainingsplatform. Het biedt bedrijven de kans hun personeel risicoloos, goedkoper en locatie onafhankelijk op te kunnen leiden. Bedrijven kunnen zelf content en vragen uploaden in het door Smart2IT's gecreëerde platform.
Naam innovatie Innobrix
Beschrijving innovatie Innobrix is het online communicatieplatform voor de woningbouw én de consument. Het transformeert BIM ontwerpen in interactieve virtuele woningen. Zo is de woningbouw in staat de consument optimaal te integreren in een verbeterd bouwproces.

Een woningbouwer of projectontwikkelaar die in zee gaat met innobrix zal zijn organisatie langs twee belangrijke assen in het bedrijf professionaliseren. Ten eerste zal een effectiever productie- en verkoopproces gecreëerd worden voor de woningbouwers. Een woning kan beter, gemakkelijker en sneller vermarkt worden. Met minder kosten, fouten en energie. Ten tweede zullen klanten een betere begeleiding en communicatie ervaren. Zij kunnen nu thuis op hun device (tablet of pc) hun eigen woning samenstellen en hier vervolgens virtueel doorheen lopen. Door deze ultieme beleving te bieden, kunnen klanten betere en weloverwogen keuzes maken.
Website innovatie www.innobrix.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Het koopproces van nieuwbouw woningen wordt transparanter, efficiënter en leuker voor de woningkoper. Woningbouwers kunnen hun klanten met behulp van Innobrix optimaal integreren in het bouwproces.

Ten eerste zal een effectiever productie- en verkoopproces gecreëerd worden voor de woningbouwers. Een woning kan beter, gemakkelijker en sneller vermarkt worden. Met minder kosten, fouten en energie.

Ten tweede zullen klanten een betere begeleiding en communicatie ervaren. Zij kunnen nu thuis op hun device (tablet of pc) hun eigen woning samenstellen en hier vervolgens virtueel doorheen lopen. Door deze ultieme beleving te bieden, kunnen klanten betere en weloverwogen keuzes maken.
Bijdrage aan een betere wereld Er komt een betere relatie tussen woningbouwer en woningkoper.

Op het gebied van duurzaamheid worden er minder fouten gemaakt in het bouwproces, waardoor er minder materiaal wordt verspild. Dit door betere communicatie, en het van tevoren kunnen configureren van een nieuwbouw woning.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen ander bedrijf die een driedelig platform aanbiedt, die het gehele proces vereenvoudigd. Daarnaast maakt het platform gebruik van 3D, VR en AR technieken.

Innobrix heeft een integrale benadering van een technisch 3D BIM Model naar een visueel overzichtelijk keuzemenu.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact