Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Skoon Energy BV

Schone mobiele energie 'on demand'

Bedrijfsnaam Skoon Energy BV
KvK Nummer 70507813
Website https://skoon.world/
Beschrijving onderneming Skoon is een uniek online verhuurplatform om optimale inzet van mobiele batterijen en andere vormen van schone mobiele energie te faciliteren. Op deze toegankelijke marktplaats kunnen bedrijven mobiele energieopslag aanbieden of boeken. Door alle operationele logistiek en andere tijdrovende processen te automatiseren, biedt het een schoon en financieel haalbaar alternatief voor de vervuilende dieselgenerator. Festivals, evenementen, bouwplaatsen, filmsets, schepen en nog veel meer applicaties hebben via Skoon eenvoudig toegang tot schone energie. Het software platform is ontworpen vanuit hardware- en praktijkervaring en is beschikbaar voor alle soorten schone mobiele energie.
Naam innovatie Schone mobiele energie 'on demand'
Beschrijving innovatie Op ons toegankelijke platform kunnen bedrijven mobiele energieopslag aanbieden of boeken. Door alle operationele logistiek en andere tijdrovende processen te automatiseren, biedt het een schoon en financieel haalbaar alternatief voor de vervuilende dieselgenerator. Evenementen, bouwplaatsen, filmsets, schepen en nog veel meer applicaties hebben via Skoon eenvoudig toegang tot schone energie. Het software platform is ontworpen vanuit hardware- en praktijkervaring en is beschikbaar voor alle soorten schone mobiele energie.
Website innovatie https://batterijhuren.nl/
Noodzaak en belang van deze innovatie Het platform maakt dit schone energie oplossingen nog eenvoudiger en schaalbaard, om zo meer mensen en bedrijven te bereiken.
Bijdrage aan een betere wereld Door stille en schone energie oplossingen aan te bieden voor tijdelijke toepassingen, kan er gewerkt en gefeest worden in schone lucht en een aangename omgeving.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Skoon is 's werelds eerste batterij deelplatform

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact