Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Silver Ocean Seltzer

Silver Ocean Seltzer

Bedrijfsnaam Silver Ocean Seltzer
KvK Nummer 77718275
Website www.silverocean.club
Beschrijving onderneming Welkom en leuk dat je leest over onze Hard Seltzer :)... Silver Ocean Seltzer brengt een premium bottled ''Hard Seltzer'' op de markt. Hard Seltzer zou je kunnen omschrijven als: bruiswater met alcohol en een fruitsmaakje. De categorie is populair omdat het laag in calorieën, zonder suikers, koolhydraten en gluten is. Dit helpt consumenten bij het maken van een meer bewust en verantwoorde keuze omtrent hun consumptie van alcohol. Silver Ocean Seltzer komt in premium smaken, namelijk Grapefruit & Guave. Laat je verrassen door de verfrissing and become a Silver Ocean fan.
Naam innovatie Silver Ocean Seltzer
Beschrijving innovatie Silver Ocean Seltzer komt met een nog nooit vertoonde categorie alcoholische dranken in Nederland. Hard Seltzer vult het gat tussen de traditionele alcoholische dranken en zorgt tegelijkertijd dat consumenten een meer verantwoorde manier aangeboden krijgen voor hun alcoholconsumptie.

Mensen zijn zich steeds meer bewust van wat ze consumeren, maar willen nog wel genieten. De eigenschappen van een Hard Seltzer sluiten daar perfect bij aan en daarom is het 'here to stay' en niet slechts een hype zoals de Breezers enkele jaren geleden.

1. Laag in calorieën
2. Geen suikers
3. Geen koolhydraten
4. Geen gluten
5. Vegan
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie BALANS! Een leven met talloze afwegingen en tegengestelde belangen kan erg lastig zijn. Wij willen daarom mensen helpen om balans te vinden in het leven door de leuke dingen iets gezonder te maken en inspireren om actief op zoek te gaan naar die balans. Dit begint bij het consumeren van een meer verantwoord alcoholisch drankje en zal zich verder ontwikkelen naar tal van andere tegenstellingen waarmee mensen struggelen. Daarnaast willen wij de balans op de planeet terugbrengen door een vast percentage van de omzet te doneren aan initiatieven die helpen om de oceaan plasticvrij te krijgen.
Bijdrage aan een betere wereld Silver Ocean Seltzer vecht tegen de plastic vervuiling in de Oceanen van de wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Hard Seltzer, is een categorie alcoholische dranken dat Nederland nu nog nauwelijks kent. Ongeveer 95% van de Nederlanders heeft hier nog nooit over gehoord en het dus ook nog niet kunnen proberen. Hier brengt Silver Ocean Seltzer verandering in gecombineerd met een maatschappelijk doel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact