Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

SEA’SONS

SEA’SONS

Bedrijfsnaam SEA’SONS
KvK Nummer 77814479
Website www.seasonsofficial.com
Beschrijving onderneming “From rooftops in Amsterdam to sunny beaches in Bali and all places in between, we want everyone to enjoy the wonders of SEA’SONS.” Iedereen moet de positieve vibe van het merk voelen. De positieve en energieke houding van ondernemer Tom (22) is precies waar het merk voor staat. Hij richt zich op innovatie en een beleving die textiel kan bieden. SEA’SONS is altijd op zoek naar manieren om technologie en textiel te koppelen om daarmee beleving te creëren bij de eindgebruiker. Tom vertelt: “zo horen wij vaak mooie verhalen van onze klanten. Bijvoorbeeld: kinderen die elke keer als ze gaan douchen de zwembroek aantrekken en vaders die tijdens een regenbui spontaan naar buiten rennen om de zwembroek te showen”. En dit is slechts het begin In het kort, wij creëren beleving in kleding door technologie en textiel aan elkaar te koppelen.
Naam innovatie SEA’SONS
Beschrijving innovatie Door technologie en textiel te koppelen creeëren wij unieke kledingstukken. Zo is ons meest bekende product onze zwembroek. Deze zwembroeken kunnen van kleur veranderen als ze in contact komen met warm/koud water. De kleurverandering vindt plaats wanneer de temperatuur van het kledingstuk verandert. Wanneer je met de zwembroek in de warme buitenlucht bent, en daarna voor een verfrissende duik in het zwembad of in de zee gaat, is de kleurverandering weerzinwekkend! Wij kunnen deze (en nog vele andere technieken) natuurlijk op nog veel meer kleding toepassen, dat zijn dus ook de plannen voor de toekomst. T-shirts zijn er al en 'the next big thing' is ook al in de maak.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=AkE4haPh...
Noodzaak en belang van deze innovatie Bij SEA’SONS staan we voor plezier, waar je ook bent. "Leaving smiles everywhere we go". Het overbrengen van een lach en voornamelijk indruk maken door het ‘wauw-effect’! Met deze innovatieve kleding willen we jong en oud een fantastische ervaring bezorgen, "creativity never goes out of style". Het gaat om het genieten van de tijd die met vrienden en familie (of zelfs tot dan toe onbekenden) wordt besteed. De boodschap van het genieten van waar je bent is nog nooit zo relevant geweest als in 2020. Wij hebben meer dan 10.000 mensen een geweldige zomervakantie laten beleven in hun achtertuin, want vakantie... dat zat er niet helemaal in. We hebben aan onze online community gemerkt dat er wereldwijd, een sterke behoefte is aan deze boodschap en dat het belangrijk is om in moeilijke tijden te focussen op het geluk wat het leven toch echt nog kan bieden! Onze core message: "The sun is always shining somewhere".
Bijdrage aan een betere wereld Doordat onze kernboodschap het verspreiden van geluk is, willen we jong en oud in laten zien dat je mag genieten van mooie momenten. Ook zijn onze producten het schoolvoorbeeld van hoe je in contact kan komen met andere mensen. Door het verbluffende effect van de kleding brengen we zelfs onbekenden dichter naar elkaar toe. Het is gemakkelijk om hier een opmerking over te maken, en dit zal het plezier en het positieve gevoel alleen maar versterken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In welke mate is de innovatie nieuw en origineel: Elk product wat wij ontwikkelen bestaat niet, hier zijn wij volledig uniek in.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact