Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

SayCheeseToday

Kaas door de brievenbus

Bedrijfsnaam SayCheeseToday
KvK Nummer 62836161
Website www.saycheesetoday.nl
Beschrijving onderneming SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus!

De kaasjes worden ambachtelijk gemaakt op een boerderij in Noord-Holland. Ze zijn beschikbaar in vele smaken, dus perfect voor bij de borrel, als tussendoortje of zelfs in de salade of op brood.

SayCheeseToday gelooft in een glimlach

Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)
Naam innovatie Kaas door de brievenbus
Beschrijving innovatie Wij gaan mensen helpen met overbrengen van het gevoel van oprechte aandacht bij hun dierbaren. Dat doen we door het makkelijk maken van een te versturen medium bestaande uit een impactvolle verpakking voorzien van een hoogstpersoonlijk bericht, wat nog eens kracht wordt bijgezet door een oer-Hollands originele (food)cadeaus.

Oprechte aandacht = impactvolle verpakking + hoogstpersoonlijk bericht + origineel NL-foodcadeau (wat boodschap kracht bijzet)
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het beoogd effect voor de ontvanger is hem/haar het gevoel te geven dat er écht persoonlijke aandacht aan hem/haar besteed is, waardoor ze een moment van klein geluk ervaren (wat een smile op hun gezicht brengt; Say Cheese Today).
Bijdrage aan een betere wereld Zie hierboven
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het bestaat niet. Ik ben de uitvinder van de brievenbus kaas icm met unieke verpakkingen die een verhaal vertellen of een boodschap overbrengen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact