Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

SIRE Life Sciences

Reverse Recruitment

Bedrijfsnaam SIRE Life Sciences
KvK Nummer 55616011
Website sire-search.com
Beschrijving onderneming SIRE® Life Sciences is marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment in de Benelux en DACH. Wij leveren maatwerk voor werkgevers op functies van alle niveaus. SIRE® Life Sciences vult snel en effectief zowel vaste als tijdelijke vacatures in. SIRE® Life Sciences bereikt uitstekende resultaten in het matchen van high potentials en professionals door nauwe samenwerking met Europa’s meest toonaangevende bedrijven in de Life Sciences industrie.
Naam innovatie Reverse Recruitment
Beschrijving innovatie SIRE Life Sciences implementeert een bonusregeling om recruiters in hun werk naar een hoger niveau te tillen. Hoe meer deals ze sluiten, hoe hoger je kan opkomen in het bedrijf. Ook maken we gebruik van maatwerkovereenkomsten, zoals werktijd, vaste contracten en de balans tussen werk en privé. Verder worden de arbeidsvoorwaarden binnen het bedrijf zoveel mogelijk verbeterd met bijvoorbeeld ontwikkelingsgesprekken over de toekomst en ambities van de medewerkers, diverse cursussen die worden aangeboden om de medewerkers zo actueel mogelijk te houden. Ze gebruiken ook verschillende gezondheids- en veiligheidsmiddelen, zoals een preventiemedewerker. SIRE Life Sciences betrekt ook medewerkers bij de innovatie van het bedrijf, zoals discussies over het innovatieproces. Bij SIRE Life Sciences hebben werknemers veel vrijheid en hun eigen verantwoordelijkheid voor hun werk met doelen die ze aan het einde van de dag moeten bereiken, wat het zeer uitdagend werk maakt.

SIRE Life Sciences maakt gebruik van de nieuwste technologieën en resources. Denk hierbij aan het meeste uit de website halen, en het gebruik van een eigen compliance- en MSP- team met de focus op de klanten en het creëren van een positieve respons. Dit kunnen we bereiken door middel van intellectuele middelen zoals klantendatabases en partners. Deze multi-kanalen verbeteren de klantbeleving en we kunnen de klant tegemoet komen, zodat we ook klantkennis kunnen halen uit alle data die we hebben. Zo kunnen we de wensen van de klant afstemmen op de werkzoekende. Door dit alles te realiseren, moeten we onze technologische innovatie voortdurend verbeteren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie SIRE Life Sciences rekruut uit de lokale en internationale gemeenschap, dit kan enorm nuttig zijn om te helpen bij het aanpakken van uitdagingen op het gebied van personeelsvoorziening. SIRE Life Sciences zorgt ervoor dat ze zo open en toegankelijk mogelijk kunnen werven, zodat ze divers, innovatief en creatief personeel kunnen werven en kunnen helpen bij het aanpakken van een breed scala aan vraagstukken op het gebied van personeelsvoorzieningen. Bovendien kan het helpen met toekomstige talenten veilig te stellen en positieve impact te hebben in de lokale gemeenschap, door economische stabiliteit en een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden te bieden.
Bijdrage aan een betere wereld SIRE Life Sciences heeft als recruitment bedrijf een voorbeeldfunctie in de Life Science recruitment industrie. Om dit kracht bij te zetten heeft SIRE Life Sciences een partnerschap met diverse teams binnen de Life Science recruitment in regio’s als Maastricht en Duitsland.

Het aanbod van SIRE Life Sciences bestaat onder andere uit diverse activiteiten, waaronder deelnemen aan verschillende Awards, het aannemen van personeel voor de klanten en zo de workflow hoog te houden in de Life Sciences industrie.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel SIRE Life Sciences gaf een bestaand concept een nieuwe look en creëerde een maatwerk die het beste past bij de behoefte van de klanten in deze sector.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact