Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Royal Safety

Rookmelder installatie met digitale rapportages

Bedrijfsnaam Royal Safety
KvK Nummer 69032378
Website https://www.royalsafety.nl/
Beschrijving onderneming Royal Safety is een brandveiligheid specialist. Voornaamste bedrijfsactiviteiten omvatten het keuren van brandblussers, afpersen van droge blusleidingen, brandvertragend impregneren van kwetsbare onderdelen van het interieur en installeren en controle van zogenaamde NEN 2555 rookmelders.
Naam innovatie Rookmelderinstallatie met digitale rapportages
Beschrijving innovatie Royal Safety installeert rookmelders die draadloos te koppelen zijn volgens het Wi-Safe 2 systeem. Deze rookmelders berichten door in een app. Alle informatie omtrent brandveiligheid van een pand is te vinden in een digitaal systeem door Royal Safety ontwikkeld.
Website innovatie https://www.royalsafety.nl/diensten-onde...
Noodzaak en belang van deze innovatie Betere brandveiligheid in met name studentenhuizen maar ook ander soort woningen d.m.v. meer toegankelijke en transparante informatievoorziening omtrent de rookmelders.
Bijdrage aan een betere wereld Minder incidenten falen rookmelders. Beter overzicht van alle brandveiligheid facetten van kamer gewijde verhuur, studentenwoningen en ander soort panden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Draadloos koppelbare rookmelders met Wi-Safe 2 systeem zijn an sich niet innovatief. Royal Safety heeft een eigen digitaal rapportage systeem. Tevens zorgt Royal Safety ervoor dat de certificaten die noodzakelijk zijn om te tonen aan overheid, brandweer of verzekering te allen tijde makkelijk bereikbaar en deelbaar zijn digitaal. De app verzameld ook data over andere belangrijke zaken voor brandveiligheid zoals droge blusleidingen en brandblussers. D.m.v. de app heeft men in een ogenblik makkelijk, toegankelijk en transparant overzicht van de brandveiligheid situatie van het pand in kwestie, en zal men nooit meer te laat zijn met keuringen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact