Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Reset Lifestyle Products B.V.

Helixfles Reset AfterDrink

Bedrijfsnaam Reset Lifestyle Products BV
KvK Nummer 72670304
Website www.resetlifestyleproducts.com
Beschrijving onderneming De onderneming ontwikkelt, produceert en verhandelt voedingssupplementen onder de merknaam Reset.
Naam innovatie Helixfles Reset AfterDrink
Beschrijving innovatie Apotheker Jan van der Lende ontwikkelde Reset AfterDrink, een voedingssupplement dat je na het drinken van alcohol en voor het slapen gaan moet gebruiken, zodat je de volgende ochtend geen last meer hebt van de schadelijke gevolgen van alcohol.
Reset AfterDrink bestaat uit een poeder dat je vlak voor gebruik toe moet voegen aan een vloeistof. Omdat dit na het drinken van alcohol soms wel lastig is, hebben we een fles ontwikkeld, waarbij je de dop als normaal open draait. Het poeder valt dan automatisch in de vloeistof en wordt door de dubbele helix gemengd. Zo kan het mengsel eenvoudig en snel opgedronken worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Alcoholconsumptie leidt de volgende dag tot ziekteverzuim en verlaging van productiviteit. In de USA kost dit de samenleving per jaar $220 miljard; in Europa kost dat jaarlijks €150 miljard.
Uiteraard is het het beste om minder alcohol te consumeren, zeker als je de volgende dag moet werken of een activiteit gepland hebt. In de praktijk lukt dat toch vaak niet.
Een product dat effectief nadelige gevolgen van alcohol consumptie kan wegnemen, kan ervoor zorgen dat mensen zich de volgende dag beter voelen en dus actiever en productiever kunnen zijn.
Bijdrage aan een betere wereld Doordat mensen minder last hebben van de alcohol die men de voorgaande dag gedronken hebben, zullen ze zich beter voelen en dus actiever en productiever zijn. Dit kan de maatschappij een enorme besparing leveren zonder dat er een grote impact is op het sociale gedrag en contact van mensen.
Denk bijvoorbeeld aan een fair/beurs waar bedrijven zich presenteren en ondernemers elkaar zakelijk ontmoeten, maar ook privé in een meer ongedwongen sfeer.
Denk aan wintersporters die 's ochtends vroeg op de piste willen staan, maar ook gezellig willen aprés-skieën.
Denk aan de toeristische stedentrip, waar je 's avonds gezellig uit wilt gaan en de volgende dag de stad wilt bezichtigen.
Denk aan de reünie van oud studiegenoten op vrijdagavond en de volgende ochtend dat papa met zijn kindertjes naar de voetbaltraining wil gaan.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaan heel veel producten die claimen dat ze een kater kunnen voorkomen. We hebben daar heel veel onderzoek gedaan en de meeste producten helpen alleen tegen de uitdroging van het lichaam welke door alcohol veroorzaakt kan worden. Extra water drinken voor het slapen gaan helpt ook tegen de uitdroging. Maar 60% van de katers wordt veroorzaakt door het afvalproduct van alcohol: acetaldehyde. Dit is een giftige en agressieve stof die hoofdpijn, buikklachten en spierslapte geeft en lichaamscellen, waaronder ook hersencellen, beschadigt.
Reset AfterDrink geeft je lichaam voor de nacht de bouwstoffen die het nodig heeft om zelf meer enzymen te kunnen maken waarmee deze acetaldehyde tot ongeveer 5x sneller afgebroken kan worden, zodat het de volgende dag niet meer in je lichaam is.
In een groot onderzoek onder studenten in Amsterdam bleek dat de groep die Reset gebruikt had, de volgende ochtend ongeveer 80% minder last had dan de groep die een placebo (nepmiddel) genomen hadden.
Speciaal voor Reset AfterDrink hebben we de Helixfles ontwikkeld, waarbij met een normale beweging de dop losgedraaid kan worden en waarbij het twee-componenten product vanzelf gemengd wordt. Een dergelijk systeem bestond nog niet.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact