Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Reintjes Systems

Automatische kratten uitvouwmachine

Bedrijfsnaam Reintjes Systems
KvK Nummer 64269752
Website www.reintjessystems.nl
Beschrijving onderneming Reintjes Systems is uw partner voor mechatronische oplossingen!

Wij (co-)ontwikkelen en produceren assemblage-, bewerkings-, en verwerkingsmachines met een mechatronisch karakter van A tot Z.
Naam innovatie Automatische kratten uitvouwmachine
Beschrijving innovatie Kratten handmatig uitvouwen is een tijdrovende en arbeidsintensieve klus.
Als oplossing heeft Reintjes Systems een volautomatische, modulaire én universele kratten uitvouwmachine ontwikkeld, waarmee alle soorten kratten snel en gemakkelijk machinaal uitgevouwen kunnen worden. Zie ook: https://www.reintjessystems.nl/nieuws
Website innovatie https://www.reintjessystems.nl/voedingsm...
Noodzaak en belang van deze innovatie - Verkorting time-to-market food en non food producten met als voordeel dat producten sneller en verser op de markt verschijnen
- Door automatisering van het kratten uitvouwproces is er een lagere personeelsafhankelijkheid, besparen van manuren, hogere productiesnelheid en efficiënter productieproces.
Bijdrage aan een betere wereld Zie vorige.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaan reeds kratten uitvouwmachines, maar wij onderscheiden ons door de innovatieve mogelijkheden.

Onze machine is modulair opgebouwd en compleet op maat in te richten / te integreren in ieder gewenst productieproces. Daarnaast kan onze kratten uitvouwmachine tot wel 2400 kratten per uur uitvouwen en doorsturen in het productieproces en is de omschakelingstijd maximaal 3 minuten. Ook kunnen wij uiteenlopende soorten klapkratten uitvouwen. Met deze machine lopen we ver(der) voor op de bestaande oplossingen in de markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact