Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Recruitment Accelerator

De automatische vacature intake

Bedrijfsnaam Recruitment Accelerator
KvK Nummer 72524499
Website www.recruitmentaccelerator.nl
Beschrijving onderneming Het team van Recruitment Accelerator deelt haar kennis van en haar ervaring met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie graag. Vanuit onze passie voor recruitment, data en innovatie is het idee van Recruitment Accelerator ontstaan. Wij zijn van mening dat recruitment beter kan en moet en dat het hebben van een vacature een positieve ervaring moet zijn.

Onze ambitie is:

Het verbeteren van de Hiring Manager experience.
Het ontzorgen van vacaturehouder, HR, recruiter en management,
het sterk verkorten van de tijd tussen het ontstaan van een vacature en de ontvangst van passende sollicitaties.
Het ontsluiten van lastig te werven doelgroepen.
Het behalen van resultaat tegen normale kosten.
Zorgen dat recruitment een positieve ervaring is.
Fun.

Voor de informatie over doelgroepen en arbeidsmarkt maken we gebruik van de data van Intelligence Group. Voor het schrijven van de vacatureteksten maken we gebruik van zeer ervaren professionele vacaturetekst schrijvers.
Naam innovatie De automatische vacature intake
Beschrijving innovatie Als recruitment professional ben je altijd bezig om de werving te optimaliseren. Zo hebben de oprichters van Recruitment Accelerator ook vaak samen gezeten en ideeën met elkaar besproken. Er worden veel mooie tools ontwikkeld voor recruitment, wat naar onze mening ontbrak is (inmiddels was) was de goede start en de aandacht voor de vacaturehouder. Zo is onze oplossing geboren. Een goed begin is het halve werk. Een goede prettige ervaring voor 1 van de belangrijkste stakeholders (de vacaturehouder) is immers essentieel. Met de geautomatiseerde online vacature intake maak je die start. Waar, wanneer en op welk device men wil. Tijdens het beantwoorden van de vragen wordt er informatie over doelgroep, rol en vacaturehouder verzamelt. Die gegevens over de doelgroep worden gecombineerd met informatie over de arbeidsmarkt en worden er onder andere vervolgvragen gesteld over welke voor de doelgroep belangrijke elementen door de organisatie geboden worden. Al deze informatie wordt gedeeld met een professionele vacaturetekstschrijver. Binnen 3 werkdagen ontvang de vacaturehouder (recruiter) een wervende en voor de doelgroep aantrekkelijke vacaturetekst & wervingsadvies, waarmee hij/zij direct aan de slag kan.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het proces van werving van nieuwe medewerkers wordt sneller en efficiënter gestart en levert sneller betere kandidaten op.
Bijdrage aan een betere wereld Efficiënter werken zonder verlies aan werkgelegenheid.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen andere partij die dit mogelijk maakt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact