Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Packaly

60 minuten bezorging

Bedrijfsnaam Packaly
KvK Nummer 72919353
Website www.packaly.com
Beschrijving onderneming Packaly is een on-demand bezorg platform voor grote en kleine retailers om pakketten dezelfde dag of zelfs hetzelfde uur nog naar hun klanten te sturen.
Naam innovatie 60 minuten bezorging
Beschrijving innovatie Packaly heeft een innovatieve manier van express bezorging ontwikkeld, waar je binnen enkele minuten een pakketje kan aanmelden en verzenden van A naar B. Ons platform is gebouwd om de retail een nieuwe manier van bezorging te geven en klanten hetzelfde uur nog te bereiken.
Website innovatie www.packaly.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Door het lanceren van het product publiekelijk, konden verschillende bedrijven in tijden van COVID-19 hun klanten nog bereiken. Daarnaast heeft ons platform verschillende retailers de kansen gegeven om klanten een unieke service te bieden welke ze bij restaurants al gewend zijn.
Bijdrage aan een betere wereld We doen al onze bezorgingen zonder enige CO2 uitstoot. Alles gaat op de fiets. We verminderen file vorming en uitstoot.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Packaly is de enige compleet CO2 vrije fiets oplossing voor retailers met een scherpe prijs en plug and play dashboard. Daarnaast is de innovatieve zijde van Packaly het doorontwikkelen van producten om thuisbezorging beter en duurzamer te maken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact