Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

OvernameAdvies BV

OvernameAdvies.nl

Bedrijfsnaam OvernameAdvies BV
KvK Nummer 65529243
Website www.overnameadvies.nl
Beschrijving onderneming Jaarlijks vinden er 22.500 bedrijfsovernames plaats. De bulk hiervan (+/- 17.500) betreft de overname van zgn micro MKB-bedrijven (tot 10 FTE en 2 mln omzet).

De ondernemers achter deze bedrijven stellen wij met www.overnameadvies.nl in staat ("self-empowerment") om hun eigen verkoopproces vorm te geven.

Wij denken dat de meeste ondernemers hier goed toe in staat zijn met onze digitale tools. Deze oplossing past bovendien goed in de tijdsgeest en sluit naadloos aan bij de beweging die Makelaarsland in gang heeft gezet onder huizenverkopers.

Bovendien: waar moeten deze verkopers nu heen met hun behoefte aan advies? Overnameadviseurs richten zich op de overnames van de 5.000 grootste bedrijven en het micro-MKB blijft onbediend.

OvernameAdvies.nl gaat hier het verschil maken met een goedkope digitale oplossing, maar naar behoefte kan worden geupgrade naar een echte adviseur.
Naam innovatie OvernameAdvies.nl
Beschrijving innovatie OvernameAdvies.nl leidt verkopers van (micro) MKB-bedrijven digitaal door het verkooptraject van hun onderneming door middel van een zelflerende (artificial intelligence) chatbot en gebruiksvriendelijke overname-apps. Waar nodig kunnen verkopers per stap in hun verkooptraject besluiten om alles zelf te doen of voor dat deel terug te vallen op een adviseur.
Website innovatie https://www.overnameadvies.nl/bedrijf-ve...
Noodzaak en belang van deze innovatie Het platform geeft ondernemers van (micro) MKB toegang tot gestructureerd en goedkoop overnameadvies.

Binnen de sector hopen we niet alleen dat het platform als disrupter zal optreden, maar ook andere marktpartijen kan overtuigen om kleinere ondernemers (die men zelf niet kan of wil bedienen) naar OvernameAdvies.nl te verwijzen.

Het doel is OvernameAdvies voor alle ondernemers. Een overname doe je eens in je leven en ook voor het micro-MKB is een gestructureerde aanpak belangrijk.
Bijdrage aan een betere wereld Europees onderzoek wijst uit dat jaarlijks 600.000 banen verloren gaan doordat ondernemers geen goede opvolger kunnen vinden. OvernameAdvies ondersteunt dit zoekproces en daarmee het behoud van werknemers die werkzaam zijn voor gezonde bedrijven zonder opvolging.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Binnen onze branche is het concept volledig nieuw. In andere markten (hypotheek, huisverkoop) zijn er platforms die consumenten ondersteunen in het zelf regelen van een hypotheek, lening of huisverkoop. Geen van deze platforms komt in de buurt van dit overnameplatform met 11 zelf ontwikkelde overname-apps.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact