Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Olijck Foods Holding

MeatYouHalfway

Bedrijfsnaam Olijck Foods Holding
KvK Nummer 65336429
Website www.olijck.com
Beschrijving onderneming Hallo, wij zijn Olijck. Wij zijn laten zien hoe de broodnodige eiwit-transitie bij ons heeft plaatsgevonden en nog steeds plaatsvindt. Vanuit het perspectief, het moet lekker zijn, genieten, maar bovenal met veel respect voor milieu, dier en mens, proberen wij mensen te verleiden om steeds meer plantaardige eiwitten te consumeren.
Naam innovatie MeatYouHalfway
Beschrijving innovatie Vlees of geen vlees! dat is de discussie. Het antwoord is MeatYouHalfway. Gefaseerd afscheid nemen van gewoontes in de smaak beleving. Steeds een beetje minder en uit eindelijk.... Genieten van vleesopvolgers ( vlees kan je niet vervangen) waar de 3-eenheid bonen, champignons en zeewieren een hoofdrol gaan spelen!
Website innovatie www.olijck.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Balans. Steeds een klein stapje terug naar onze oorsprong als mens. Meer plantaardige eiwitten en minder dierlijke. Goed voor milieu, dier en mens. Voor de mens gaat dit helpen gezonder oud te worden dus het heeft een enorme impact op gezondheid en leefstijl.
Bijdrage aan een betere wereld Minder dierenleed, minder landgebruik, reductie van co2 en water gebruik. En dit alles door lekkere producten te blijven eten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In voeding is niets nieuw. Het geven van een keuze en daarmee kijken naar de psychologische kant van eten, dat is origineel. Want eten moet leuk , lekker en gezellig blijven. Onder voorgaande voorwaarden kan de eiwit-transitie een kans maken!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact