Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Offerte.nl

MKB Partner Portaal

Bedrijfsnaam Offerte.nl
KvK Nummer 63835746
Website www.offerte.nl
Beschrijving onderneming Offerte.nl is een online platform voor professionele diensten. Onze missie is MKB-Nederland helpen groeien. Dit doen wij door het matchen vraag en aanbod in ruim 22 categorieën, variërend van Boekhouders tot Webdesign, van Desinfectie tot Zonnepanelen.
Naam innovatie MKB Partner Portaal
Beschrijving innovatie Ons innovatieve Partner Portaal neemt de grootste zorgen van MKB-bedrijven uit handen: het vinden en opvolgen van hun volgende klant.

Door middel van het gemakkelijk en snel kunnen verbinden met potentiële klanten via ons portal, zorgen wij ervoor dat MKB-bedrijven marketing- & sales zorgen achterwege kunnen laten. Ze kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn: hun eigen product.
Website innovatie https://offerte.nl/bedrijf-aanmelden
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij helpen MKB-bedrijven groeien: Wij hebben honderden bedrijven geholpen aan hun volgende klant, door het vinden van de juiste match. Ook in moeilijke tijden.

Daarnaast, helpen wij personen die op zoek zijn naar een professionele dienst. Door relevant en betrokken te zijn en snel te schakelen vinden we voor iedereen de juiste match.
Bijdrage aan een betere wereld Corona heeft ons laten zien dat MKB-bedrijven niet opgeven en ondanks alles willen vechten voor hun bestaansrecht. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om verder te groeien. Als voorbeeld: een lokale Boekhouder uit Maastricht kan via Offerte.nl digitaal klanten in Groningen bedienen. Hiermee openen wij markten voor het MKB.

Daarnaast, voor mensen die op zoek zijn naar een dienst: wij bieden gratis en vrijblijvend de mogelijkheid om betrouwbare partners te vergelijken. Met Offerte.nl maak je de beste keus.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat geen enkel platform dat de volledige marketing- & sales processen uit handen neemt van MKB-spelers. Door het volledige pakket aan te bieden van aanvraag tot klant, kan het MKB-bedrijf zich volledig focussen op waar het goed in is.

Waar huidige CRM-systemen of lead-generatie bedrijven achterwege blijven, springt Offerte.nl in het gat door een alles-in-1 oplossing voor het vinden en opvolgen van nieuwe klanten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact