Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

OIIO BV

Client-Cloud

Bedrijfsnaam OIIO BV
KvK Nummer 76008126
Website www.getoiio.com
Beschrijving onderneming OIIO biedt slimme customer engagement software oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de kleine ondernemer. De ondernemer en zijn klanten staan centraal. De verticale cloud oplossingen worden als SaaS aangeboden. Ze ontzorgen en helpen de ondernemer zodanig dat niet alleen de communicatie en dienstverlening beter wordt, maar zijn gehele bedrijfsvoering naar een hoger niveau getild wordt. Na een intensief ontwikkeltraject is OIIO eind 2019 in thuisland Nederland gelanceerd, en zal op termijn binnen Europa uitgerold worden.
Naam innovatie Client-Cloud
Beschrijving innovatie Client-Cloud is een slimme customer engagement oplossing speciaal ontwikkelt voor de kleine ondernemer. Met Client-Cloud krijgt de ondernemer zijn eigen gepersonaliseerde klantenportaal, waarmee hij op een gemakkelijke, doeltreffende en overzichtelijke manier met zijn klanten kan communiceren. Omdat de communicatie in een gesloten portaal plaatsvind is veiligheid gegarandeerd. Met Client-Cloud zijn alle klantgegevens veilig in de cloud opgeslagen en overal altijd en vanaf elk device toegankelijk. Voor zowel de ondernemer als zijn relaties.
Website innovatie www.getoiio.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Client-Cloud biedt de kleine ondernemer de mogelijkheid om op een snelle, gemakkelijke en bereikbare manier zijn eigen veilige klantenportaal te creëren. Het draagt bij aan veilige communicatie en AVG compliancy.
Bijdrage aan een betere wereld Een gepersonaliseerd klantenportaal is momenteel voorbehouden aan grotere ondernemingen. Bij de kleine ondernemer ontbreekt het doorgaans aan kennis, tijd en budget om een oplossing te creëren die perfect aansluit bij een wereld waarin customer engagement, digitalisering en automatisering steeds belangrijker wordt. Client-Cloud biedt een laagdrempelige en bereikbare oplossing voor elke ondernemer. Tijdens de inbegrepen onboarding wordt de ondernemer door onze experts op weg geholpen, ongeacht zijn kennisniveau.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Mensen zijn steeds meer doordrongen van de noodzaak om veilig te communiceren. En toch verloopt verreweg de meeste communicatie nog steeds via e-mail. Dat is niet alleen onveilig en onverantwoord, maar ook onoverzichtelijk. Grote bedrijven stappen niet voor niets steeds massaler over op klantenportalen. OIIO maakt de voordelen van een eigen klantenportaal bereikbaar voor de kleine ondernemer.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact