Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

OFN Projecten BV

Biobased Circulair verkeersbord

Bedrijfsnaam OFN Projecten BV
KvK Nummer 11050384
Website www.ofn.nl
Beschrijving onderneming OFN Projecten BV houdt zich bezig met innovatie voor onderweg, we produceren, assembleren, onderhouden, plaatsen, ontwerpen en verkopen producten in de buitenruimte, waarbij we proberen de wereld van morgen een stukje beter te maken.
Naam innovatie Biobased Circulair verkeersbord
Beschrijving innovatie De biobased verkeersborden zijn geproduceerd van rijstvlies, minerale olie en steenzout. De borden zijn hierdoor volledig circulair. Het bord is volledig te recyclen tot een nieuw bord zonder waarde verlies van de grondstoffen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De CO2 footprint van de borden is veel lager dan van de huidige aluminium borden.
Bijdrage aan een betere wereld Minder CO2 uitstoot is de basis. Maar ook minder grondstoffen die verbruikt worden. Rijstvlies is een restproduct van voedsel, hierdoor is er geen aparte productie nodig voor de grondstoffen, daarnaast is er geen extra transport nodig, de rijst wordt al geïmporteerd en de rijstvlies reist mee met de rijst.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen enkel bord op de markt op basis van resysta, ook is er geen bord wat circulair is op productniveau. Van een resystabord maken we aan het einde van de cyclus weer een nieuw resystabord.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact