Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Nocto International B.V.

Nocto Stoplicht

Bedrijfsnaam Nocto International BV
KvK Nummer 67722148
Website www.noctoapp.com
Beschrijving onderneming Nocto - The Future of Hospitality.

Nocto is een data gedreven social media platform dat consumenten en horecabedrijven in realtime met elkaar verbindt. De app helpt consumenten met het vinden, delen en genieten van de beste ervaringen. De marketing & CRM tool zorgt er voor dat bars, clubs, restaurants en hotels op een effectieve en goedkope manier gasten kunnen aantrekken relatie met hen kunnen opbouwen.
Naam innovatie Nocto Stoplicht
Beschrijving innovatie Gasten en horecaondernemers worden, naast op basis van behoeften, nu ook verbonden op basis van capaciteit. Een horeca onderneming kan gemakkelijk zijn status updaten; beschikbaar (groen), beperkte capaciteit (geel), vol (rood). Het stoplicht zal zó worden ingezet dat het bijdraagt aan het succes van een locatie. Zo zal rood alleen worden aangegeven als het echt te druk wordt. In de Nocto app, kunnen consumenten live zien welke locaties capaciteit hebben. Op deze manier kunnen locaties die geen nieuwe klanten kunnen binnenlaten, deze doorverwijzen naar locaties die nog wel plek hebben. Teleurstellingen kunnen worden voorkomen en rijen en drukke plekken vermeden.
Website innovatie www.noctoapp.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Horeca platform Nocto biedt oplossing voor de 1,5e meter samenleving. Meer horecaondernemingen zo de maximale capaciteit bereiken en het risico op boetes kan worden verkleind.
Bijdrage aan een betere wereld Spreiding van consumenten zorgt voor een beperkt verspreidingsrisico van COVID-19.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is een combinatie van verschillende functies, specifiek voor de horeca industrie. Nocto is uniek omdat er gefocust wordt op relevante content, realtime content en het een beloningssysteem heeft. Het stoplicht concept in combinatie met het marketing platform is er nog niet.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact