Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Neofollics Hair Technology

Neoxyl® haargroeicomplex

Bedrijfsnaam Neofollics Hair Technology
KvK Nummer 63336782
Website https://www.neofollics.com/
Beschrijving onderneming Neofollics Hair Technology helpt mensen met haarproblemen en ontwikkelt effectieve oplossingen voor het voorkomen van haarverlies en verbeteren van de haargroei.
Naam innovatie Neoxyl® haargroeicomplex
Beschrijving innovatie Neoxyl® is een door Neofollics Hair Technology ontwikkeld haargroeicomplex dat de haargroei bevordert en haarverlies tegengaat. Neoxyl® heeft zes werkingsmechanismen: 1. Stimuleren van haargroei; 2. Verlengen van de groeifase van het haar; 3. Voorkomen van roos, schilfers en jeuk; 4. Versterken en verzorgen van de hoofdhuid en haarfollikels; 5. Verstrekken van nutriënten voor gezonde haargroei; 6. De invloed van het hormoon DHT op de haarfollikels beperken. Neoxyl® is speciaal ontwikkeld als dé opvolger en het betere alternatief voor Minoxidil.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Haarverlies en dunner wordend haar zijn veelvoorkomende problemen bij zowel mannen als vrouwen. Gemiddeld krijgt meer dan de helft van de mensen in zijn of haar leven te maken met haarproblemen. Haarproblemen kunnen een een grote impact hebben op iemands leven en het zelfbeeld drastisch doen veranderen. De omvang van deze problematiek is in de maatschappij onderschat. Door oplossingen te bieden waarmee mensen hun haarverlies kunnen beperken, stabiliseren en sommige gevallen ook sterk kunnen verbeteren, voelen mensen zich weer in controle over hun haarsituatie.
Bijdrage aan een betere wereld Er zijn in de wereld honderden producten op de markt die claimen het haar weer terug te laten groeien. Vrijwel niets werkt omdat deze claim ongegrond is en omdat er onvoldoende actieve ingrediënten worden toegepast. Neofollics maakt het verschil door de kwaliteit van de producten voorop te stellen en een hoge concentratie van actieve ingrediënten toe te passen in combinatie met optimaal gebruiksgemak. Deze producten maken wij toegankelijk voor een groot publiek. Bij Neofollics werken wij aan het creëren van awareness over haarproblemen bij het brede publiek en wat hier aan gedaan kan worden en het scheppen van de juiste verwachtingen, zodat mensen goede keuzes kunnen maken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Neoxyl® is een complex is dat bestaat uit verschillende componenten die samen een meervoudige werking hebben op de haargroei. Hiermee is het uniek in zijn soort. Daarnaast is het een over-the-couter (OTC) product en hierdoor vrij verkrijgbaar, zonder doktersrecept. Het meest bekende middel tegen haarverlies is Minoxidil, dat in de jaren 70 van de vorige eeuw per toeval is ontdekt. Sindsdien zijn er vrijwel geen alternatieven voor dit middel op de markt gekomen die werkzaam zijn. Minoxidil werkt op een eenzijdige manier, heeft bij een groot deel van de gebruikers bijwerkingen en negatieve gebruiksaspecten. Uit onderzoek is gebleken dat Neoxyl® een tot 41% betere werking heeft op de groei van cellen dan Minoxidil en kent een hoge gebruikerstevredenheid van 95%.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact