Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Naar Werk bv

Elyze

Bedrijfsnaam Naar Werk BV
KvK Nummer 73355054
Website www.elyzeapp.nl
Beschrijving onderneming Naar Werk bv heeft als product het platform Elyze in de markt gezet. Exclusief voor overheden en bedoeld om interne klussen snel en gemakkelijk aan interne medewerkers. Daarnaast levert het een kostenbesparing op, omdat je voor diezelfde interne matches geen externe hoeft in te huren.
Naam innovatie Elyze
Beschrijving innovatie Elyze is een platform á la Tinder. Ambtenaren maken in een app hun profiel aan en managers maken hun account aan in een webbased omgeving en binnenkort ook in een app. Managers dienen klussen in en deze matched met de profielen van ambtenaren. Het uitgangspunt is dat Elyze ingezet wordt in één organisatie, zodat interne kwaliteiten ten goede komen aan interne organisatie. De organisatie kan er ook voor kiezen om Elyze in te zetten voor interne én externe matching. Dat kan door de groepssamenstelling aan te passen. In feite bepaal je met de groep de grote van je "interne markt".
Website innovatie www.elyzeapp.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Ten eerste geloven wij erin dat in een tijd van crisis het nog belangrijker is dat overheden flexibeler en wendbaarder worden. Dit bereik door interne meer/beter te gaan samenwerken en je interne kwaliteiten en potentie nog beter in beeld te hebben. Als de aansluiting tussen klus en kwaliteit/potentie beter is dan ben je minder afhankelijk van de markt en bespaar je op inhuur. Deze besparing kan je inzetten als bezuinigingsmaatregel of als investering gebruiken voor de lokale economie.
Bijdrage aan een betere wereld Onze droom is dat overheden nog veel meer dan nu in de eerste plaats eigen medewerkers inzetten om eigen klussen te doen. Daarmee vergoot je je pool aan inzetbare mensen en verlaag je externe inhuur. Overheden zijn al jaren bezig met flexibel en wendbaar worden en hebben hierin mooie stappen gezet en samen met ons kunnen ze dat doortrekken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is nieuw en origineel, omdat wij ons richten op kortstondige projecten en klussen en de oplossingen die er zijn richten zich op vacatures.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact