Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Myndr

myndr

Bedrijfsnaam Myndr
KvK Nummer 69503370
Website https://www.myndr.nl
Beschrijving onderneming Myndr ontwikkelt een simpele oplossing voor iedereen die worstelt met digitale verleidingen. Een fysieke draaiknop met vijf standen die je helpt meer rust en minder afleiding te ervaren.
Naam innovatie myndr
Beschrijving innovatie Myndr bestaat uit twee onderdelen. De myndr-switch die je aan de muur hangt en de myndr-wifi. Door de myndr switch te draaien, geef je aan wat van internet bij jullie wel of juist niet welkom is. Zo maak je in een handomdraai je “deurbeleid” bekend, zodat digitale producten en diensten zich beter kunnen gaan houden aan jouw voorkeuren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Waar je in het verleden een nerd nodig had om op het internet te komen, heb je nu een nerd nodig om er van af te komen. Met myndr kun je op een super simpele manier, met een fysieke draaiknop je internet filteren. Voor deze digitale sector het gebruiksgemak uniek.
Bijdrage aan een betere wereld Internet is te gek. Maar soms nét een beetje te aanwezig. Met myndr zorg je dat het internet beter aansluit op wat je daadwerkelijk nodig hebben. En dat is hard nodig:

Slechter slapen, mindere prestaties op school en meer kans op depressie. Zomaar enkele recente onderzoeksresultaten over kinderen en hun smartphones of schermen. 58% van de tieners vindt zichzelf trouwens ook smartphone verslaafd.

Ook veel volwassenen zijn verslaafd. 81% vindt dat ze te veel op hun telefoon zitten. 63% van de ouders ervaart dagelijks strijd met hun kinderen over internet- en telefoongebruik. En 92% van leerkrachten merkt negatieve gevolgen van het gebruik van sociale media op leerlingen.

Conclusie: we zoeken allemaal meer balans in digitale tijden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Bestaande oplossingen om je internet te filteren zijn ingewikkeld, en voor 95% van de huishoudens onbegonnen werk. Met myndr is het alleen een kwestie van aansluiten. Onze fysieke draaiknop met vijf standen om meer of minder internet toe te laten is uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact