Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

MyHeatbox

Heatbox

Bedrijfsnaam MyHeatbox
KvK Nummer 74115596
Website www.myheatbox.com
Beschrijving onderneming Heatbox is de eerste zelfopwarmende lunchbox die stoom innovatie en slimme technologie toepast om maaltijden op te warmen (denk aan de au bain-marie methode). Heatbox inspireert gebruikers om heerlijke warme, maar vooral ook gezonde, maaltijden te eten – ongeacht de plaats of het tijdstip.
Naam innovatie Heatbox
Beschrijving innovatie Heatbox is de eerste zelfopwarmende lunchbox die stoom innovatie en slimme technologie toepast om maaltijden op te warmen (denk aan de au bain-marie methode). Heatbox inspireert gebruikers om heerlijke warme, maar vooral ook gezonde, maaltijden te eten – ongeacht de plaats of het tijdstip.
Website innovatie www.myheatbox.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Met Heatbox ben je in staat om een warme EN gezonde maaltijd te eten. Wij willen bijdragen in de food-sector, waar wij een alternatief hebben voor ongezonde eetgewoonten buitenshuis.
Bijdrage aan een betere wereld Onze samenleving is drukker dan ooit tevoren. We zijn continu onderweg, iets waar onze eetgewoonten en gezondheid vaak onder lijden. Met name het nuttigen van warme en gezonde maaltijden buitenshuis blijft lastig te realiseren, waardoor de vaak minder gezonde fastfood restaurants de voorkeur krijgen bij drukbezette kantoorlui, reizigers of studenten. Er bestaat nu echter een alternatief: met Heatbox kunnen consumenten een verse maaltijd meenemen en deze met een druk op een knop, of met een swipe op de smartphone, transformeren in een perfect gestoomde maaltijd.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Heatbox gebruikt op innovatieve wijze stoomtechnologie om het eten op te warmen. Dit zorgt ervoor dat maaltijden niet alleen lekkerder smaken dan uit een magnetron, maar ook meer voedingswaarden behouden. Heatbox is verbonden met een app en is waterdicht door middel van een dubbele sluitingsmechanisme waarop patent is aangevraagd. Het is de visie van Heatbox om ‘freedom of food’ te realiseren, waarbij consumenten een warme en gezonde maaltijd kunnen nuttigen ongeacht de plaats of het tijdstip.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact